A Drága örökösök sztárja eljegyezte szerelmét
2021-03-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Tavaly ért véget egy komoly kapcsolata, ám nem sokkal később újra szerelembe esett Molnár Gusztáv, a Drága örökösök sztárja.

Gusztáv és Vivi egy véletlen folytán találkoztak, de azóta boldogan élik az életüket egymás mellett. És a kapcsolatuk egyre csak felfelé ível. Mint Gusztáv elmondta, egy edzőteremben kérte el szerelme telefonszámát, majd hamar össze is költöztek.

„Megláttam és megszerettem, összeszedtem minden bátorságomat, majd felhívtam. Fogalma sem volt, ki vagyok. Találkoztunk, beszélgettünk. Imponált, hogy nem ismert fel. Elmondtam, hogy színész a mesterségem, de szándékosan kerültem a sorozatot” – mesélte mosolyogva Gusztáv a Hot Magazinnak.

Az elszigeteltség napjaiban bőven volt lehetőségük jobban megismerni egymást. Rájöttek, hogy nem csak a gondolkodásuk hasonló, de a múltjuk, gyermekkori traumáik és csalódásaik is. A korlátozások rájuk is kihatottak: fel kellett élni a tartalékaikat és kölcsönhöz folyamodni. Egy ilyen nehéz helyzet általában megviseli a friss kapcsolatokat, de náluk ez máshogy történt. Guszti úgy érzi, már az első találkozásukkor kialakult az a közelségérzés, ami fordul elő az életben.

„A születésnapja reggelén döntöttem úgy, megkérem a kezét. Olyan természetességgel vagyunk egymás mellett, hogy az hihetetlen. Van, hogy egész nap videójátékozok, de tudja, hogy másnap megcsinálom a porszívózást” – mondta Gusztáv.

Guszti még sosem volt házas, így láthatóan izgult a lánykérés előtt.

„Beszélgettünk róla, hogy állunk a házassághoz. Úgy gondoltuk, ha tényleg működik, akkor belevághatunk” – nyilatkozta Vivi, majd így folytatta: „Amikor a legkevésbé számítottam rá, akkor kérte meg a kezemet. Előtte fel-alá járkált a terszaszon, de nem árulta el, miért. Majd hirtelen feltette a nagy kérdést”.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Molnár Gusztáv Official (@molnar.gusztav) által megosztott bejegyzés


Gusztáv azt mondja, nagyon érzékeny ember, így nem tudta megállni, hogy ne sírva kérje meg a barátnője kezét, aki igent mondott. A pár nem titkolja, hogy kettejük közül Vivi a racionálisabb, így ő kezeli az anyagiakat. Elmesélték: volt már olyan, hogy Guszti lement a boltba tejért, majd egy tévével tért vissza.

Szerencsére nagyon jól kijönnek egymás gyerekével, ami az elején meghatározó volt a kapcsolatukban, hiszen mindkettejüknek ők az elsők.

Forrás: Blikk