Király Linda a gyermekvállalásról vallott
2021-03-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Lassan 30 éve, hogy az éneklés teszi ki Király Linda mindennapjait! A nemrég 37. születésnapját ünneplő aranytorkú énekesnő 8 éves korában kezdett komolyan foglalkozni a zenével, és mint mondja, ez sok mindenen segítette át.

„Volt időszak, amikor a zene egyfajta menekülőút volt az életemben. Sehol nem éreztem annyira biztonságba magam, mint a színpadon” – kezdte a Hot! magazinnak Linda, aki tinédzserként szerzett magának hírnevet, pedig ő erre nem is igazán vágyott.

„Szerettem zenélni, de úgy éreztem, hogy egy termék lettem, és csak az üzletről szól az egész. Döbbenetes volt a felismerés” – vallotta be az énekesnő, aki nem aggódik, hogy hamarosan maga mögött hagyja a harmincas éveit.

„Sokan kérdezik, hogy élem meg, hogy szép lassan közelítek a negyven felé, én viszont nem foglalkozom a korommal. Soha nem éreztem ennek a jelentőségét, és most sem.”

Persze, ennek ellenére a jelenleg szingli Lindának vannak tervei a jövőre nézve:

„Nyitott vagyok egy új kapcsolatra, de nem ragaszkodom görcsösen a szerelemhez. Szeretnék egyszer anya lenni, de nincs bennem félsz, hogy kifutok az időből. Olyan társra vágyom, akinek az érzelmi intelligenciája is rendben van, és együtt tudok vele építkezni.”

Forrás: Blikk