Szegedi Fecsó új kapcsolatáról vallott
2021-03-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Egyik legboldogabb időszakát éli Szegedi Fecsó (41), aki nemrég romantikus nyaralásra vitte kedvesét, Beát (27). Ez volt a pár első utazása, ráadásul mivel a járvány alatt jöttek össze, még se étterembe, se moziba nem tudtak együtt elmenni. Így nagyon örültek, hogy végre kettesben tölthetnek egy kis időt, Mexikóban.

 – Már fél éve vagyunk együtt, bár bevallom, én ezeket nem tartom számon, Bea figyeli a dátumokat – mondta a Blikknek Fecsó. – Tíz napot voltunk külföldön, és nagyon jól sikerült. Még jobban megismertük egymást, közelebb kerültünk. Jól alakul a kapcsolatunk, még bármi lehet belőle. Egyelőre nem költöztünk össze, szerintem az még korai lenne. Így, hogy van hetente pár nap, amit külön töltünk, felfrissíti a kapcsolatot, jót tesz nekünk. Én amúgy is igénylem néha az egyedüllétet, Bea megadja ezt nekem, ami nagyon jó, amire most szükségem van.

Bár Fecsó válását pár hónapja mondták ki, az üzletember nem tett le arról, hogy a jövőben ismét oltár elé álljon.

– Egy-két házasság még belefér az én habitusomba, sőt, még szeretnék legalább két gyermeket, valamint régi álmom, hogy örökbe fogadjak. Azt gondolom, ha van rá lehetőségem, akkor miért ne segítenék, vagy adnék esélyt a boldog életre egy elhagyott gyermeknek? Időskoromat mindenképpen nagy családban, sok gyerekkel és unokával képzelem el.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fecsó - Szegedi Ferenc (@szegedifecsofficial) által megosztott bejegyzés

 
Igazi szerencse, hogy Bea kisfia, Medox és Fecsó gyermeke, Edward korban közel állnak egymáshoz, és mint kiderült, jól kijönnek egymással.

– Az elején volt egy kis rivalizálás a fiúk között, de már minden rendben – tette hozzá.

Forrás: Blikk