A csillagjegyek legjobb tulajdonságai
2022-01-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Rúzs

Ezúttal nem a csillagok aktuális állásáról adunk hírt, hanem általánosságban végig vesszük, melyik csillagjegynek mi a legjobb tulajdonsága – hiszen mindenkinek van jó oldala! De vajon a csillagjegyek közül melyik a legbarátságosabb, a legkreatívabb vagy a legbátrabb? Most kiderül!

Kos

A csillagjegyek közül talán a Kos a legbátrabb és a leginkább magabiztos. Azok, akik március 21. és április 20. között születtek, kiváló vezetők. Nem félnek szembenézni semmilyen problémával.

Bika

Bár néha negatív tulajdonságnak élik meg, a Bikák makacssága sokszor előnyükre is válik, hiszen ennek köszönhetően olyan kitartók. Az április 21. és május 20. között születettek továbbá nagyon megbízhatók és gyakorlatiasak.

Ikrek

Az Ikrek a legpozitívabb tulajdonsága, hogy ő maga rendkívül pozitív személyiség. Akik május 21. és június 21. között tartják a születésnapjukat, minden bizonnyal nagyon kedvesek és rugalmasak.

Rák

A Rákok rendkívül érzékenyek és a leghűségesebbek a csillagjegyek között. A június 22. és július 22. között született emberek továbbá eléggé határozottak is.

Oroszlán

Az Oroszlán a legkreatívabb csillagjegy, amibe pedig belefog, azt szenvedéllyel csinálja. A július 23. és augusztus 23. között születettekről elmondható még, hogy meglehetősen nagylelkűek.

Szűz

A Szűz mindig mindent analizál, de mivel nagyon praktikus, ez sem válik hátrányára. Azok, akik augusztus 24. és szeptember 23. között látták meg a napvilágot, keményen és elszántan dolgoznak céljaikért.

Mérleg

A csillagjegyek közül a Mérleg képes leginkább az együttműködésre, ez leginkább racionális életszemléletének köszönhető. A szeptember 24. és október 23. között születettek továbbá elmondhatják magukról, hogy nagyon nyugodtak és türelmesek.

Skorpió

A Skorpiók legjobb tulajdonsága egyértelműen az, hogy mindent szenvedéllyel csinálnak – legyen szó párkapcsolatról, munkáról vagy hobbiról. Az október 24. és november 22. között születésnapjukat ünneplők tényleg mindenért lelkesednek!

Nyilas

A Nyilasok nagyon jó természetűek, ráadásul nagylelkűségükről is híresek. Azoknak, akik november 23. és december 21. között születtek, meglehetősen magas elvárásaik vannak – ám legfőképp saját magukkal szemben.

Bak

A Bak csillagjegyűek felelőségteljes emberek, akiknek általában az intelligenciájuk is kimagasló. Ami pedig a külső tulajdonságokat illeti: a december 22. és január 20. között születettek rendkívül fiatalosak, mintha az öregedés szó hiányozna a szótárukból!

Vízöntő

A Vízöntőt tartják a legkedvesebb és legbarátságosabb jegynek. A január 21. és február 19. között születettek éppen ezért nagyon jó beszélgetőpartnerek is, és egyáltalán: jó a közelükben lenni.

Forrás: Activebeauty