8 jel, hogy párod még mindig az exébe szerelmes
2017-10-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Összejöttél egy helyes férfivel, de az az érzésed, hogy még mindig az exébe szerelmes, a ti kapcsolatotok pedig csak egyfajta gyógyító-kapcsolat? Ha nem szeretnél egy olyan kapcsolatban maradni, ahol érzed, hogy csak addig lennétek együtt, míg párod kigyógyul az előző párkapcsolata fájdalmaiból, akkor olvasd el az alábbi cikket, melyben felsoroljuk azt a nyolc jelet, amiből kiderül, hogy párod még az exébe szerelmes.

1. Épp most szakított az exével

Ha párod pár napja, hete szakított az exével, nagyon valószínű az, hogy még vannak érzelmei az exe iránt. Ha fel szeretné gyorsítani az exéből való „kiszeretési” folyamatot és ebbe téged is magával ránt, akkor biztos lehetsz abban, hogy csak becsap vagy játszik veled. Szinte biztos az, hogy még szerelmes az exébe, ami természetes is, azonban így nemcsak ő fog szenvedni, hanem te is.

2. Csak hosszú távú kapcsolatai voltak

Ha a párodnak csak hosszú távú, komoly párkapcsolatai voltak eddig, akkor nagy valószínűséggel Te nem fogsz ezek közé tartozni és még az idődet is el fogod pocsékolni mellette.

3. Gyorsan szeretne a szerelmed lenni

Ha a párod még az exébe szerelmes, lehetséges, hogy már az első találkozásnál azt fogja neked mondani, hogy komoly kapcsolatot szeretne veled. Mivel túl gyorsan történik mindez, csak felületesen próbálja kideríteni, hogy milyen kapcsolatra vágynál. Ő még nem tudja, mit szeretne pontosan, te pedig beleesel a csapdájába.

4. Imádja vagy utálja az exét

Ha a párod elmondja neked, hogy még szereti az exét, akkor nagy a probléma. Ugyanez a helyzet akkor is, amikor azt mondja, hogy utálja az exét. Így is úgy is, biztosan gondol még rá, hiszen még a múltban van leragadva. Párodon teljes közömbösséget kell látnod akkor, amikor az exéről beszél, így biztos lehetsz abban, hogy már nem gondol rá.

5. Még mindig őrizgeti az exe dolgait a lakásában

Ha párod életében még mindig megtalálhatóak az exe dolgai, akkor biztos lehetsz abban, hogy a párodnak még nem sikerült elfelejtenie a friss szakítást és az exét.

6. Mindig csak szexet akar

Ha a párkapcsolatotok csak a testi kapcsolaton alapul, és kevésbé azon, hogy jobban megismerjétek egymást, akkor ez esetben csak egy áthidaló párkapcsolatról beszélhetünk, hiszen párodat nem érdeklik az érzéseid. Ha a ti esetetekben is ez van, szabadulj meg tőle minél előbb!

7. A barátai szánalommal tekintenek rád

Ha a párod barátaival vagytok, te pedig érzel egyfajta feszültséget és kényelmetlenséget, ebből is tudhatod, hogy a párod még az exébe szerelmes. A barátai valószínű jól tudják ezt, és emiatt furcsán viselkednek veled.

8. Még mindig nagyon jóban van az exével

Manapság a közösségi média korában élünk. Ha párod szakított a valóságban az exével, azonban a Facebook-on „még nem volt ideje” módosítani a státuszát, akkor légy óvatos! Ha azt gyanítod, hogy a párod még mindig az exébe szerelmes és még mindig szoros kapcsolatot ápol vele, akkor mindenképp gondolkodj el a közös életeteken!