8 jel, hogy az exed újrakezdené veled
2020-07-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Van az úgy, hogy a szakítás tűnik a legjobb döntésnek, különösen, ha egy lelkileg megterhelő és fájdalmas kapcsolatról beszélünk. Máskor viszont ott marad a remény, hogy talán ez most csak egy átmeneti állapot, és végül újra és örökre egymás mellett horgonyoztok le.

Ha Te is ez utóbbiban reménykedsz, valószínűleg lehetetlennek tűnik számodra, hogy továbblépj. Ráadásul, ha a szakítás egy kínos félreértés vagy tisztázatlan konfliktus miatt történt, akkor egy gyors váltás (például egy futó kaland) rossz üzenetet sugallna (elég, ha Rachel-re és Ross-ra gondolsz). De, ha az elválást a volt párod komolyan gondolja, megszakít Veled minden kapcsolatot, és láthatóan kitöröl az életéből, akkor Neked is ezt kell tenned.

Sajnos azonban elég gyakran megesik, hogy a helyzet nem ilyen fekete-fehér, és fogalmad sincs, hányadán álltok egymással. Az alábbi 8 jel azt mutatja, hogy a visszaút még igenis lehetséges.

1. jel: Még mindig megírja Neked, ha történik vele valami.

Legyen az jó vagy rossz hír, tudsz róla. Egy előléptetést, családi eseményt, vagy bármit, amit fontosnak tart, megosztja Veled is, mert még mindig a része vagy az életének. Időt szán rá, hogy elmondja Neked, mert szeretné, ha büszke lennél rá, vagy megértenéd. Mi ez, ha nem egy jelzés?

2. A közös barátok zavarba jönnek előtted.

Ha összefutsz egy közös barátotokkal, és megkérdezed, hogy mit tud az exedről, akkor csak annyit mond, hogy „Jól van”. Hidd el, ha tudná, hogy hozzád már nincs visszaút, nem jönne zavarba előtted, és nem félne elmondani, hogy a volt párod találkozott valakivel, és újra szerelmes.

Ezt is olvasd el! - 8 biztos jel, hogy az exed már túl van rajtad

3. Még mindig jóban vagy az anyukájával.

Ha egyikőtök sem szakította meg teljesen a kapcsolatot, és a közösségi oldalakon még követitek egymást, illetve akár a másik szüleit, az ok lehet egy halvány reményre. Egy anya sem maradna kapcsolatban a fia exével, ha nem látna lehetőséget a visszatáncolásra.

4. A közös fotóitokat még nem törölte a közösségi profiljáról.

Egy szakítás után általában ez az első dolog, amit a többség megtesz. Már csak a következő partner iránti tiszteletből is. De, ha a közös nyaralós képeitek még mindig fent vannak az Instán, akkor biztos lehetsz benne, hogy az exed nem akarja elfelejteni a közös múltatokat, és nem szeretne úgy tenni, mintha meg sem történt volna.

5. Még mindig felköszönt a születésnapodon.

Itt ne a béna Facebookos sablonszövegre gondolj. Időt szán rá, felhív, vagy ír valami igazán személyeset, mert fontosnak tart, és nem szeretné teljesen elengedni a kezed.

6. Az elválás békés volt.

Előfordul olyan, hogy két ember nem jókor és jó időben találkozik egymással. Talán úgy érzitek, hogy még nem jött el a Ti napotok, mert még az életetek más területére koncentráltok. Egy békés elválást könnyebb feldolgozni, és nagyobb a lehetőség arra is, hogy visszataláljatok egymáshoz.

7. Nem vitte el a holmiját a lakásodból.

Ha még mindig tele van az otthonod az exed olyan dolgaival, amiről tudod, hogy fontosak a számára, az egy újabb jelzés. Talán még lát egy kis reményt, és addig nem szeretne mindent felégetni maga mögött. Egy költözés olyan végleges lenne.

8. Nem tudod, mid van, amíg el nem veszíted.

Sokszor csak akkor döbbenünk rá, hogy milyen fontos valaki számunkra, ha már nem a miénk. Ha eltávolodtok egymástól, akkor látod meg igazán az értékeit, és hogy mit jelentett az életedben. Beszélgess az exeddel erről, mondd el neki, hogy mennyire hiányzik. Ki tudja, talán az érzés kölcsönös, és mindketten újrakezdenétek.

Számtalan olyan párral találkozhatsz, akik nagyon szoros, és boldog párkapcsolatban élnek, de korábban mégis szakítottak. Ha a szerelmetek mindkettőtöknek sokat jelent, akkor meg fogjátok találni az egymáshoz visszavezető utat. Lehet, hogy kicsit tovább tart, mint szeretnéd, de légy türelmes, mert elvezethet a boldogsághoz.