8 biztos jel, hogy az exed már túl van rajtad
2019-09-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Szakítás után egyik félnek sem egyszerű. Talán épp csak megtörtént, össze vagy zavarodva, és titkon még reménykedsz egy lehetséges újrakezdésben. Azt is lehet, hogy ő sem tudja, hogyan tovább, mert ez most mindkettőtök számára egy új, ismeretlen helyzet.

De egy szakításnak mindig oka van, és általában nincs újrakezdés. Vagy ha van is, az többnyire rövid életű, és csak ritkán boldog. Ilyenkor szinte mindenki azon töpreng, hogy vajon a másik mit tesz. Keres még? Vagy inkább megszakít minden kapcsolatot, hogy könnyebb legyen a felejtés?

Minden ember, és minden helyzet más. De vannak egyértelmű jelzések, amelyek arra utalnak, hogy az exednek már sikerült továbblépni, nélküled. Ismerd meg ezeket cikkünkből!

1. Azt mondta, hogy keress valaki mást!

Ez talán az egyik legerősebb jelzés, amit kaphatsz. Ha az exedet nem érdekli, hogy egy másik ember karjaiban lát, akkor bizonyosan nem érez irántad már semmit.

Ezt is olvasd el! Túl vagy egy szakításon? Foglalkozz magaddal!

2. Egy helyen vagyok, mégsem néz Rád

A szakítással elmúltak a közös intim pillanatok is. Persze egy kötelék nem tűnik el pár perc alatt, de ha a volt párod még csak nem is köszön, akkor sok mindenre már nem számíthatsz tőle.

3. Kerül Téged

Amikor egyértelműen látszik, hogy mindent megtesz, csak ne kelljen összefutnia Veled, az megint egy árulkodó jel. Ha ő is az újrakezdésben reménykedne, akkor örülne egy találkozásnak. Így viszont jobb lenne Neked is továbblépni.

4. Már nem követ a közösségi oldalakon

Ez talán az első lépés az eltávolodás felé. Nem érdekli, hogyan alakul nélküle az életed, nem reagál a posztjaidra, mert talán már másra irányul a figyelme.

5. Visszaküldi a dolgaidat

Egy hosszabb kapcsolatban törvényszerűen átvándorolnak a dolgaid a másik lakásába. Itt egy fogkefe, ott egy kedvenc pulcsi. Amikor ezeket egyszer csak az ajtód előtt találod egy dobozban, nem sok jót ígér. Az újrakezdést legalábbis biztosan nem.

6. Más városba költözik

Ez talán ritkábban fordul elő, és nem is biztos, hogy miattad, vagy a szakítás okán, de ez is egy jelzés. A fizikai távolság egy jól működő kapcsolatnak sem tesz jót. Szakítás után pedig szinte lehetetlenné teszi, hogy visszatérjetek egymáshoz.

7. Valaki mással randizik

Ez lehet a legegyértelműbb jel arra, hogy tovább lépett, de valójában jelentheti a szöges ellentétét is. Ha ugyanis úgy tűnik, hogy komoly kapcsolatba kezdett valaki mással, és már hónapok óta sülve-főve együtt vannak, akkor Neked is el kell felejtened. Viszont az is előfordulhat, hogy épp amiatt kezdett el randizni, mert nem bír Téged elfelejteni, és így próbálja elterelni a figyelmét rólad.

8. Megszakít Veled minden kapcsolatot

Ahhoz, hogy újrakezdjétek, akkor legalább beszélőviszonyban kellene maradnotok. Amennyiben erre sem hajlandó, elzárkózik Tőled, akkor hiába is keresed. Ő már nem kíváncsi Rád, mert továbblépett.

par