8 éve együtt
2016-04-17  /  Szerző:   /   Szerelem Barbara a Randivonal segítségével találta meg az Igazit. Olvasd el történetüket, hogy Te is erőt kapj a keresgéléshez!

sikertörténet

2008-at írunk. Végig randiztam és buliztam az évet, révén akkor már két éve nem volt párom. Egyszercsak írt nekem Tibi a Randivonalon, de több hétig nem is válaszoltam. Mi volt ennek az oka? Őszinte leszek: szőke, kék szemű, vékony testalkat - abszolúte nem az én esetem.

Valamiért végül mégis válaszoltam neki és 2008. augusztus 2-án, egy meleg hétfői napon megvolt az első randink. Azóta is együtt vagyunk, sőt 2010 júliusban megszületett kislányunk, Laura - őt láthatjátok a képen a párommal együtt.

Ma már saját házunk teraszán pihenve többször kérdezzük egymástól: hitted volna, hogy mivé lesz egy 8 évvel ezelőtti "mivel nincs jobb dolgom, randizzunk egyet" randi? Persze az eleje nem volt könnyű, volt nagy vihar, dráma, szakítás, de mindent leküzdöttük, mi ketten...

Nos, az igazság az, hogy még mindig a barna, mackós típusú férfiak az eseteim, de már nem keresgélek és Ő sem, mert megtaláltuk egymásban az Igazit!

barbaraÜdv.,
Barbara