A szerelemnek semmi sem szabhat gátat!
2016-04-18  /  Szerző:   /   Szerelem Olvasd el Szilvi és Zoli sikertörténetét, és nyerj bátorságot Te is, hogy megtaláld a párod!

sikertörténet

Kedves Randivonal!

Párommal mindketten több sikertelen kapcsolaton voltunk túl, én egy válóper és egy gyermek elhelyezési per középen tartottam, amikor regisztráltam a Randivonalra, és egy nap kaptam egy levelet... Attól a naptól kezdve szinte minden nap leveleztünk Zolival egészen az első randinkig. A levelezések alatt kiderült, hogy ő Németországban dolgozik és az otthona Baján van, én pedig pécsi vagyok, tehát nem kevés kilométer volt közöttünk. Ennek ellenére már az első randin éreztük a köztünk lévő vibrálást... Csodálatos volt, de sajnos a randi után másnap vissza kellett mennie dolgozni Németországba, így maradt továbbra is a levelezés.

A legközelebbi hazajövetelekor már sikerült pár csodálatos napot együtt töltenünk. Az érzéseink, érzelmeink a távolság ellenére egyre erősebbek, mélyebbek, szenvedélyesebbek lettek. Megismerkedésünk után három hónappal össze is költöztünk Pécsett, és onnantól kezdve amikor haza jött, már hozzánk jött haza, a mi kis szerelmi fészkünkbe! Sokan azt mondták, hogy nem fog működni, mert a távolság megöli a friss kapcsolatot. Hát örömmel jelenhetjük, hogy ez nem igaz, sőt! Persze mind a kettőnknek akarni kellett, hogy működjön. Viszont tökéletesen működik, annyira tökéletes, hogy megvolt a lánykérés és most már készülünk a polgári esküvőre, jövő nyáron pedig a templomira!

Bár nekem vagy egy kislányom, de számomra nem volt kérdés, hogy legyen-e még gyerekem. A mi  sztorink happy end! Rettentő boldogok vagyunk és iszonyatosan szeretjük egymást! Sem a távolság sem semmi más nem állhat közénk! Végre megtálaltuk a másik felünket és nem engedjük el!

Köszönjük Randivonal!

Szilvi & Zoli

szilvi-es-zoli