7+1 ok, ami miatt szakítanak a férfiak
2024-05-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat A férfiak nagyon sok okot találhatnak, ha szakításon gondolkodnak. Lehet, nem tudják elviselni azt, hogy túl sok pénzt költesz vagy, hogy túl sok figyelmet igényelsz vagy, hogy mindenből drámát csinálsz. Lehet, hogy számodra ezek nem is komoly problémák, azonban a férfiak gyakran pont ezek miatt szakítanak. Ha meg tudjátok beszélni a problémákat, akkor még van lehetőség a folytatásra. Alábbi cikkünkben felsorolunk 7+1 okot, ami miatt a férfiak szakíthatnak, ezért nem árt, ha még időben figyelsz ezekre.1. Eszetlen költekezés

A férfiak nehezen viselik el az olyan nőket, akik nagyon rosszul kezelik a pénzügyeiket és sokat költekeznek. Őket nem érdekli az, hogy mennyit keresel, csupán azt tartják fontosnak, hogy ne szórd a pénzed fölösleges dolgokra.

2. Szándékos drámázás

A hirtelen, indok nélkül keltett drámák, melyek semmiségekből is kialakulhatnak, egy újabb ok, ami miatt szakíthatnak a férfiak. Miért? Mert szerintük a dráma túl sok energiájukat felemészti.

3. Vallás

A férfiaknál a leggyakoribb szakítási okok közé tartozik a vallás. Vannak olyan esetek is, amikor a férfiak amiatt hagyják el a partnereiket, mert nem elég vallásosak, vagy épp fordítva, amiatt szakítanak a párjukkal, mert túl vallásosak.

4. Bizonytalanság

A férfiak szerint, ha egy nő bizonytalan, flört vagy akár megcsalás által is megpróbálja majd bizonygatni a képességeit. Emiatt nagyon sok férfi a női bizonytalanságot is a leggyakoribb szakítási okok közé sorolja.

5. Birtoklási vágy

A birtoklási vágyat, mely akár paranoiához is vezethet, nagyon nehéz elviselni. Ezáltal ne csodálkozz azon sem, ha a férfiak eszeveszetten elfutnak az ilyen nők elől. Ha tudod magadról azt, hogy szeretsz birtokolni, tanulj meg visszavenni a viselkedésedből, hogy ne üldözd el az összes lehetséges partnered.

6. Ok nélküli sírás

A pszichotikus anyák, az elkényeztetett hercegnő mentalitású nők, és úgy általában a nők, képesek arra, hogy bármilyen ok nélkül sírjanak. Ha te is ilyen vagy, tudd meg, hogy a férfiak még a távoli körükben sem szeretnének látni ilyen nőt. Egy férfi, akinek már volt dolga egy ilyen nővel, mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy elkerüljön párkapcsolatban maradni egy sírdogáló nővel.

7. Édesapádhoz kapcsolódó emocionális problémák

A férfiak elkerülik azt, hogy olyan nővel alakítsanak ki párkapcsolatot, akinek az édesapjához kötött mindenféle emocionális problémája van. Mint például: az elhagyástól való félelem, a túlzott figyelemszükséglet vagy férfiakkal szembeni bizalmatlanság.

+1. Életvitellel kapcsolatos problémák

A férfiaknak nem tetszenek a dohányzó nők – vagy helyesebben a férfiak az olyan nőket szeretik, akik nem dohányoznak. Ugyanakkor a szakítási okok között van az is, ha egy nő rendetlen, ha nincs hobbija, ha nincsenek céljai, ha nem tudja elmondani, hogy mit szeret a szexben, és ha nem tud üvöltözés nélkül kommunikálni.

Ez is érdekelhet! - 6 árulkodó jel, miként viselkedik egy férfi, akinek hiányzik egy nő