Balogh Edina és Szabó Simon próbára teszik szerelmüket
2024-05-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nagy az izgalom a Nyerő Páros résztvevőiben, főleg azok körében, akik még csak nemrég vannak együtt: Balogh Edina és Szabó Simon pár hónapja vannak együtt, most kezdenek összecsiszolódni.

A sztárpárshow nyolcadik évadának szereplői között van igazán friss páros, és olyan is, akik lassan 20 éve vannak együtt.

Balogh Edina és Szabó Simon is még csak a kapcsolatuk elején járnak, és azt mondják: a nemrég kialakult szerelmük talán a javukra is válhat, hiszen még nagyon figyelnek egymásra.

– Mi még tanulgatjuk azért, hogy kell együttműködnünk. Most adott a lehetőség, hogy együtt, egy párként tudjuk kipróbálni magunkat, és ez szerintem mindkettőnknek csábító – kezdte a színész, aki korábban a Farm VIP-t is megnyerte, amelynek a szerelmüket köszönhetik.

Mire párja hozzátette:

– Meg az is jó lesz, hogy most úgy tudunk együtt lenni hosszú időt, hogy nem kell alkalmazkodnunk nagyjából gyerekekhez. Most tényleg az van, hogy ketten leszünk és együtt dolgozunk egy közös cél érdekében. Izgalmas lesz, hogy kéz a kézben, egymásért megyünk előre – magyarázta a Barátok közt korábbi színésznője, hozzátéve, nem konkrétan azért költöznek be a Nyerő Páros villájába, hogy nyerjenek, de meglehet, eljön az a pont a játék során, amikor már foggal-körömmel harcolni fog a győzelemért.

Berki Mazsi és szerelme, Kajári Zoltán ugyan még csak másfél éve vannak együtt, de úgy érzik, bátran megmérethetik magukat. Mindkettőjükben megvan a versenyszellem, és úgy gondolják, ez a játék jó lesz arra is, hogy még többet megtudjanak egymásról - mondják.

- Szerintem önfeledt időket tudunk majd egymással tölteni. Nem hinném, hogy ilyen vérre menően fogunk kezelni szituációkat – mondták.

DJ Jauri számára nem szokatlan a szereplés, több ezer ember előtt szokott fellépni, szerelmének, Berényi Dorinának viszont ez még új pálya. Több mint egy éve vannak együtt, távkapcsolatból alakult ki a szerelmük, de már több hullámvölgyet is megéltek.

- Az a baj, hogy mindketten ilyen nagyon konok, erős jellemnek gondoljuk magunkat, szeretünk kiállni a saját igazunkért. Ami nem a legjobb egy kapcsolatban, hogyha a másik nem enged.

Véglegessé vált, hogy 2024-ben kik teszik próbára szerelmüket a Nyerő Páros című műsorban, melyik nyolc páros között indul meg nemsokára a küzdelem a pusztazámori villában.

Szabó Simon és Balogh Edina

Berki Mazsi és párja, Kajári Zoltán

Hujber Ferenc és párja, Krisztina

Miskovits Márton és Nicuta Nicoleta

Győrfi Márton „DJ Jauri” és párja, Dorina

Herceg Dávid és felesége, Herceg-Pál Bianka

Visváder Tamás és Visváder-Palácsik Lilla

Simon Attila és Simon Erika