Bochkor Gábornak megkérték a kezét a 60. születésnapján
2024-05-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nem is akárki kérte meg a népszerű rádiós kezét a gigantikus 60. születésnapi buliján.

A Retro Rádió népszerű műsorvezetője és Risztov Éva olimpiai bajnok magyar úszó között szoros, egy egész életre szóló barátság alakult ki, arra azonban még így sem számított senki, hogy a 38 éves sportoló egy napon gyönyörű menyasszonyi ruhában és hozzá illő virágcsokorral a kezében jelenik majd meg Bochkor Gábor előtt.

A rádiós, aki március 25-én töltötte be 60. életévét, egy gigantikus bulit is szervezett a Budapesti Kongresszusi Központba, ahol barátaival, kollégáival, kedvenc zenészeivel és még az exeivel is együtt ünnepelhette meg egy felejthetetlen esttel, hogy 60 éves lett. A nyilvános szülinapi bulin zsúfolásig megtelt a nézőtér, és valódi sztárparádé volt, a legemlékezetesebb pillanat mégis az volt, amikor Risztov Éva megjelent, esküvőre készen. Az úszónő úgy döntött, nem vár tovább arra, hogy a rádiós megkérje a kezét, inkább kezébe veszi az irányítást.

Na ide figyelj, én úgy döntöttem, ma összeházasodunk. Mert rájöttem, hogy annyi mindenben hasonlítunk, például mind a ketten korán kelünk a munka miatt, ugyanúgy szeretjük a kávét… Szóval ez csak jó lehet

– jelentette ki a hatalmas közönség előtt Risztov Éva, ez pedig még Bocsit is meghökkentette.

A rádiós gyorsan reagált, és egyből rávágta, hogy 'jó, jó', ám a két sztár házassága így sem tartott túl sokáig.

Vicceltem, sosem kapsz meg

– tette hozzá az úszó, aki ezek után hátat fordítva a közönségnek eldobta a menyasszonyi csokrot.