Jennifer Lopez házassága és karrierje is romokban?!
2024-05-30  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Igazi hullámvasút Jen­ni­fer Lopez élete és karrierje. A szegénysorból indult Puerto Ricó-i származású énekes-színésznő már többször feljutott a csúcsra, de le is hullott onnan. Most úgy tűnik, habár 54 évesen is a világ egyik legszexibb nőjének tartják, ám akár el is tűnhet a süllyesztőben a mozi és a zene világában. Komoly filmszerepet már évek óta nem kapott, az idei észak-amerikai turnéjára pedig nem fogynak a jegyek. Ennek kapcsán gyűjtöttük össze élete fordulópontjait.

Táncosként indult a pályafutása, MC Hammer U can’t touch this című, 1987-es videóklipjében szerepelt, miközben manhattani éjszakai mulatókban lépett fel. Az áttörést Janet Jackson videóklipje hozta meg, szerepet kapott az 1993-as That’s the Way Love Goesban, majd az ezt követő világ körüli turnén is táncolhatott mellette.

Énekesként futott be

A Sony 1998-ban szerződtette egy önálló lemezre és a On the 6 című albummal világsztár lett azonnal. A Let’s Get Loud és a Waiting for Tonight című slágerei ikonikusak. Azonban törvényszerűen jött a hanyatlás, hiszen egy-két sikeres album és turné után elfogyott a lendület. Persze a szülés miatt is állt le évekre, de utána sem tért vissza a csúcsra. 2014 után megint 10 évet kellett várni az albumára, amely idén jelent meg, de nem rengette meg a világot.

Felemás koncertsikerek

Amikor a csúcson volt, minden koncertjén garantáltan telt ház volt. A 2020-as amerikai foci­nagydöntő, a Super Bowl félidei show-­jában megőrült a közönség közös produkciójáért Shakirával. Az idei This Is Me... című turnéja azonban kis híján kudarcba fulladt. Lejjebb kellett vinni a jegyárakat, hogy ne legyen ciki a félig üres arénákban megtartani a nagyszabású show-t.

B kategóriás filmek királynője

Sokáig az első számú latin színésznőnek számított Hollywoodban. Imádta a közönség a „limonádé” romantikus filmek főszerepében. Igazán jó kritikákat csak a 2019-es A Wall Street pillangóiért kapott, de kolléganői, mint Salma Hayek és az Oscar-díjas Penélope Cruz túlnőttek rajta és sokkal komolyabb filmes karriert futottak be. Sorozatszerepekben és a Netflix önéletrajzi filmjében még sikeres volt, de évek óta nem keresik nagy szereppel a produkciók.

Divatikon lett

A divat világa továbbra is istennőként kezeli, mert 54 évesen is elképesztően szexi, még fehérneműreklámokat is vállal. Kérdés, hogy meddig tudja fenntartani varázsát az évek múlásával. Aggódnia nem kell, mert a vagyonát 450 millió dollárra (157 milliárd Ft-ra) becsülik, de az kérdés, hogy a csúcsra van-e még visszaút számára.

Nincs szerencséje a szerelemben?

A szerelemben sem volt szerencséje sokáig. Két rövidebb házasság után az énekes Marc Anthony lett a férje 2004-ben, és 2008-ban ikreik születtek, Emme és Maximilian David. Ez a frigy is véget ért azonban 2014-ben és újabb félresikerült párkapcsolatok következtek, mígnem révbe nem ért. Az Oscar-díjas filmsztár, Ben Affleck – aki 2002 és 2004 között már volt a párja – újra meghódította és 2022-ben feleségül is vette. Most úgy tűnik, vele is szakíthat.