6 árulkodó jel, miként viselkedik egy férfi, akinek hiányzik egy nő
2024-05-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Azt gondolod, hogy csak mi nők szenvedünk szakítás után? A férfiak ugyanolyan érzékenyek, csakhogy ők nem mutatják ki annyira az érzelmeiket. Ha egy férfinek hiányzik egy nő, akkor őket is elfogja a nosztalgikus hangulat, sokszor hibáztatják magukat, és néha sokkal többet szenvednek egy szakítás után, mint egy nő. A férfiak sokszor eltitkolják az érzelmeiket, és hosszabb idő kell nekik, míg kihevernek egy szakítást. Ugyanígy viselkednek akkor is, amikor tudják, hogy megbántottak egy nőt, és ahelyett, hogy bocsánatot kérjenek, inkább csöndben szenvednek.Alábbi cikkünkben felsorolunk 6 olyan jelet, amit azok a férfiak tesznek, akiknek hiányzik szakítás után egy nő:

1. Időre van szüksége, hogy begyógyítsa a sebeit

Ha azt gondoltad, hogy a nőknek sokkal több időre van szükségük ahhoz, hogy begyógyítsák a szakítás utáni sebeiket, nagyon tévedsz. A férfiaknak ennél sokkal több időre van szükségük. Ha egy férfi büszke és nem mutatja ki az érzelmeit, nem jelenti azt, hogy titokban nem szenved igazán.

2. Nagyon sok afférja van

Egy olyan férfi, aki szenved szakítás után, gyakran a szexben keresi a boldogságot olyan nőkkel, akikkel tudja, hogy nem fog kialakulni párkapcsolata, hiszen nem szeretne senkihez kötődni lelkileg. Az egyéjszakás kalandok segíteni fognak neki abban, hogy könnyebben túltegye magát a szakításon, ezért ne lepődj meg azon, ha teljesen meg fogja változtatni az életstílusát és olyan viselkedésformákat vesz fel, amivel újabb és újabb nőket fog elcsábítani.

3. Egy specialistához fordul tanácsokért

Még ha nem is ismeri be, egy férfi, aki szakítás után szenved, sokszor hajlandó arra, hogy felkeressen egy specialistát, aki segíteni tud neki a szakítás utáni fájdalom feldolgozásában. Tudatában van annak, hogy az egyéjszakás kalandok nem segítenek neki abban, hogy lelkileg felépüljön, ezáltal terápiára is hajlandó lesz elmenni.

4. Nagyon sokat eddz

A sport mindenkit segít abban, hogy elfelejtse a mindennapi problémáit, és hogy megszabaduljon a stressztől, egy olyan férfi pedig, akinek hiányzik egy nő, számos sport tevékenységgel fogja megtölteni az idejét, gyakran fog fitness terembe menni és arra fog törekedni, hogy minél elfoglaltabb legyen.

5. Megpróbál jobb emberré válni

Azok a férfiak, akinek hiányzik szakítás után a nő, néha megpróbálnak jobb emberekké válni. Tudatában vannak ugyanis azoknak a dolgoknak, ami miatt szakításhoz vezetett a párkapcsolat és emiatt megpróbálnak változtatni néhány dolgon az életükben. Egy olyan férfi, aki szenved szakítás után mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy fejlődjön és tovább tudjon menni.

6. Nem beszél már a volt szerelmével

Még abban az esetben is, ha nagyon hiányzik neki a volt barátnője, egy megsebzett férfi minden kommunikációt meg fog szakítani a volt barátnőjével és mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy minél előbb elfelejtse őt. Még ha nem is beszél az érzelmeiről, titokban szenved, inkább figyelmen kívül hagyja mindezeket és megpróbál előre menni.Ez is érdekelhet! - Miért kételkedsz a döntésedben szakítás után?