Miért kételkedsz a döntésedben szakítás után?
2024-04-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Nemrég szakítottatok a pároddal? Te kezdeményezted a szakítást, a párod pedig semmit sem tett azért, hogy ezt megakadályozza? Akkor egy percig se gondolkozz azon, hogy vajon jó döntést hoztál-e meg. Alábbi cikkünkben leírjuk, miért ne kételkedj soha a döntésedben szakítás után és miért nem jó az, ha szakítás után visszafele pillantasz. Ha úgy érzed, hogy nem ő volt a nagy Ő és más lehetőségeket is ki szeretnél próbálni, akkor tégy így, és ne fordulj vissza, ne gondold meg magad!
Szakítás előtt a párok többsége arra gondol, hogy mi lesz akkor, ha szakítanak, és utána mégsem találnak maguknak egy jobb partnert. Már előre aggódnak amiatt, hogy mi lesz a jövőben és emiatt sokan hajlamosak arra, hogy akár egy rossz párkapcsolatban maradnak, mert félnek attól, hogy mi lesz velük, ha egyedül maradnak. Sokan visszagondolnak azokra a pillanatokra, amikor még jó volt a kapcsolatuk, és valahogy nagyon nehezükre esik kimondani a végső szót.

Ha logikusan és racionálisan gondolkodsz, tudod jól, hogy a szakítás a legjobb dolog, amit megtehetsz, és reméled azt is, hogy találsz magadnak egy olyan partnert, akiről mindig is álmodtál. Az exed pedig hasonlóan megtalálja azt a nőt, akire mindig is vágyott.  Szakításkor azonban mindig a szíveddel szeretnél dönteni és visszagondolva az addig átélt jó pillanatokra, mintha mégsem tudod olyan könnyen kimondani a végszót.

Ha te kezdeményezted a szakítást, a párod pedig semmit sem tett azért, hogy visszaszerezzen vagy megtartson téged, ne kétkedj a döntésed felől. Egy olyan ember, aki nem harcol érted, biztosan nem érdemli meg azt, hogy együtt legyetek. A párok általában megérzik azt, amikor a próbák ellenére sem működik a kapcsolatuk. És ilyenkor bármennyire is erőlködnek, hogy fenntartsák a szerelmet, végül mégsem fognak megmaradni egymás mellett.

Szakítás után minden nőnek jól esne, ha azt látná, hogy volt párja fut utána, ha azt mondaná neki, hogy nem tud nélküle élni. Viszont a szíve mélyén minden nő tudja azt is, hogy ez nem fog bekövetkezni, hiszen nem egymásnak vagytok rendelve. Úgyhogy, miért is kételkednél szakítás után?

Még mindig azt gondolod, hogy lehet, mégiscsak ő volt az igazi? Ne vádold magad amiatt, hogy így érzel! És ne gondold azt, hogy ez az önhibáztatás az, ami megköt ebben a nem működő kapcsolatban. Végülis azért kételkedsz a döntésedben szakítás után, mert hibásnak érzed magad. Miért van ez így? Mindazért, ami nem működött a párkapcsolatban, amiért nem adsz már neki még egy esélyt és, mert olyan sok időt töltöttetek együtt. Miért is gondolnád meg magad a szakítás után, ha úgyis tudod, hogy nem működött volna? Inkább nézz előre és keresd meg a boldogságot máshol!

Ez is érdekelhet! - 5 jel, amiből rájössz, hogy exed még nyomoz utánad