Sült gomolya csicseriborsó-salátával
2024-05-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Rúzs

Hozzávalók 4 személyre:

-30 dkg konzerv csicseriborsó

-1 avokádó

-4 szem paradicsom

-2 ek. citromlé

-40 dkg gomolya

Elkészítés:

A konzerv csicseriborsót leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, alaposan lecsepegtetjük.

Az avokádót meghámozzuk, vékony szeletekre vágjuk. A paradicsomot is meghámozzuk, felszeleteljük. A paradicsomot összekeverjük a csicseriborsóval, sózzuk, kevés olajjal és citromlével fűszerezzük.

A gomolyát 4 szeletre vágjuk, és forró,bevonatos serpenyőben, zsiradék nélkül pirosra sütjük. A salátával tálaljuk.

Munka: kb. 20 perc

Fogyasztható: kb. 20 perc múlva

1 adag: 425 kcal