Sült gomolya csicseriborsó-salátával
Hozzávalók 4 személyre:
-30 dkg konzerv csicseriborsó
-1 avokádó
-4 szem paradicsom
-2 ek. citromlé
-40 dkg gomolya
Elkészítés:
A konzerv csicseriborsót leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, alaposan lecsepegtetjük.
Az avokádót meghámozzuk, vékony szeletekre vágjuk. A paradicsomot is meghámozzuk, felszeleteljük. A paradicsomot összekeverjük a csicseriborsóval, sózzuk, kevés olajjal és citromlével fűszerezzük.
A gomolyát 4 szeletre vágjuk, és forró,bevonatos serpenyőben, zsiradék nélkül pirosra sütjük. A salátával tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 20 perc múlva
1 adag: 425 kcal