7 világsztár - 7 randi tipp
2021-05-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

A mai modern világunkban úgy követjük a hírességeket, mintha ők minden téma szakértői lennének. Másoljuk az öltözéküket, a frizurájukat, megfogadjuk a diétás tippjeiket, vagy épp kipróbáljuk a legújabb edzéstervüket. Hogy miért? Mert ők mindig mindenhol és mindenben tökéletesek, a boldog élet megtestesítői, sikeresek, gazdagok és persze gyönyörűek. Legalábbis látszólag.

Nincs ez másként a társkeresésnél sem. Naponta olvassuk, hogyan lépnek át egyik szerelemből a másikba, hol ismerkednek, és miként randiznak, és kutatjuk, hogy mi a titkuk, mitől működnek sikeresen a párkapcsolatukban.

Neked most nem kell tovább keresgélned, hiszen összegyűjtöttünk számodra 7 randi tippet, amelyet 7 világsztár osztott meg velünk!

Taylor Swift: „Ha ez egy játék, akkor győznöd kell!”

A híres énekenő egy divatmagazinban osztotta meg a rajongóival az ő bevált „fagyos” társkeresési módszerét, amely lényegében abból áll, hogy mindaddig lekezelően bánik egy férfival, amíg az nem fogja szinte könyörgőre. Ezzel éri el Swift, hogy a kapcsolatban övé lesz az irányítás.

Nem titok, hogy Taylor Swift pontosan tudja, hogyan jöjjön ki jól egy párkapcsolatból, de hacsak nem a következő Grammy-re pályázol, akkor a győzelem nem minden, különösen egy egészséges párkapcsolatban.

Anna Faris: „Teljesen rendben van dühösen aludni menni!”

A gyönyörű színésznő egy általános tévhitet cáfolt meg a fenti kijelentésével, mely szerint egy vitát még aznap le kell rendezni, és nem szabad átvinni egy másik napra. Ezzel szemben Faris úgy véli, hogy mind a nőknek és mind a férfiaknak időre van szüksége, hogy lenyugodhassanak a kedélyek.

Nyilván ilyen helyzetben nem tudsz elaludni, így rengeteg időd lesz, hogy újra és újra átgondold a történteket, a problémát, kiderítsd az okokat, és kicsit beleélhesd magad a partnered helyzetébe is. Másnap pedig ennek fényében egy teljesen új vitát kezdhettek, új meglátásokkal, és remélhetőleg megoldásokkal.

Ezt is olvasd el! - 8 vadiúj randi tipp hölgyeknek!

Chris Pratt: „Légy önmagad!”

Anna Faris egykori férje sem maradhat ki ezek után a listából, aki meglehetősen egyszerűen közelíti meg a párkapcsolatokat. Azt nyilatkozta: „Egy olyan lánnyal akarsz lenni, aki önmagadért szeret. Ezért mindig legyél az, aki vagy, és felejtsd el az összes buta tanácsot, amit eddig hallottál.”

Az egy dolog, hogy a legjobb oldaladat próbálod mutatni az első randin. De, ha mindig csak a szépet láttatod, akkor ez egy idő után fárasztó lesz, és persze vissza felé fog elsülni. Találj valaki olyat, aki a legrosszabb tulajdonságodat is elfogadja, és akkor könnyebb lesz az életed.

Kim Kardashian: „A szerelem akkor jön, amikor itt lesz az ideje!”

Ez a bölcsesség egy olyan celeb szájából, akinek az élete lényegében folyamatosan kamerák előtt zajlik, talán meglepően optimistának tűnhetett. Néhány évig úgy tűnt, hogy az élet őt igazolja, hiszen szerelme lassan alakult ki Kanye West-el, és sokáig megingathatatlannak látszott, dacára a számtalan pletykának, rosszakaratnak és nehézségeknek. Sajnos a frigy végül kudarcot vallott, de a tanács ettől még Rád igaz lehet.

Justin Timberlake: „Motiváld a párod!”

Habár sokan nem jósoltak nagy jövőt a párnak, Justin Timberlake és Jessica Beal a mai napig kitart egymás mellett, immáron két pici gyermeket nevelve. Timberlake szerint teljesen rendben van, ha időnként kritizálod és konfliktushelyzet elé állítod a párod, hogy így válhasson még jobb és sikeresebb emberré. A párkapcsolat szórakoztató, és fontos, hogy képesek legyetek újra és újra egymásba szeretni.

Rihanna: „Minden csalódás egy ajándék!”

Rihanna ezt a tanácsot adta egy szerelmi bánattal küzdő rajongójának. „Csak fogadd el, hogy ez a csalódás egy ajándék volt. Sírj, ha úgy érzed, de ez nem fog örökké tartani. Újra megtalálod majd a szerelmet, és sokkal szebb lesz, mint ez volt. Addig pedig élvezd az életed!”

Egy szerelmi csalódás mindig rosszul esik, de a számtalan így szerzett élettapasztalattal mindig több és jobb leszel. Tanulj a múlt hibáiból, és kamatoztasd a saját boldogságod javára.

Katy Perry: „Ne veszítsd el önmagad egy párkapcsolatban!”

„Egy egészséges párkapcsolathoz hozzátartozik, hogy mindig tudd, ki is vagy Te. Persze, ahhoz, hogy idáig eljuss sok tapasztalatra és időre lesz szükséged.” Ezt a tanácsot adta Katy Perry, miután elvált korábbi férjétől Russel Brand-től. „Akkoriban szakmailag a csúcson voltam, de a magánéletemben egy kisgyermek szintjén ragadtam.”

Egy egészséges párkapcsolat az egyensúlyról szól, ahol nem kell félned attól, hogy nyíltan kimondhasd a saját véleményedet és érzéseidet. Azért pedig ne érezd magad hibásnak, ha mindezt a saját károdon tanulod meg. „Az ember nem nyerhet mindig.”