8 vadiúj randi tipp hölgyeknek!
2020-12-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Nagyot fordult a randizás világa, amióta előtérbe kerültek az online társkereső oldalak és alkalmazások. Ma már számtalan lehetőség áll nyitva előtted, ha ismerkedni szeretnél, talán túlságosan sok is. Ezt ugyanis senkinek nem tanítják az iskolában, és ezért senki nem is tudja pontosan, hogyan kell jól csinálni.

Ha Te nem szeretnél elveszni a modern társkeresés útvesztőiben, akkor olvasd el a következő tippeket, amelyek segíthetnek kiigazodni és megtalálni a boldogságot!

1. Felejtsd el a bárokat és éjszakai szórakozóhelyeket!

Az emberek általában két okból mennek ilyen klubbokba: vagy lazítani egyet a barátaik társaságban, vagy felszedni valakit egy röpke éjszakára. Természetesen nem lehetetlen ilyen helyeken sem rátalálni életed szerelmére, de lássuk be, nem ez a jellemző. A bárokban jókat beszélgethetsz a barátnőiddel, de ismerkedni ott nem könnyű. Ráadásul, egy ilyen helyen mindenféle ember megfordul, változó érdeklődési körrel. Ha Te imádod a jazz zenét, akkor inkább menj el egy koncertre, és máris olyan emberekkel találkozhatsz, akik hozzád hasonló beállítottságúak.

2. Mindenképpen próbáld ki az online társkeresést!

Ha esetleg most ért véget egy hosszabb kapcsolatod, és néhány év eltelt már az utolsó randid óta, akkor talán meglepődsz, hogy ma minden másként megy, mint akkoriban. De az internetes ismerkedés korántsem olyan nehéz, mint amilyennek elsőre látszik. Bármennyire is ellene vagy, egy próbát mindenképpen megér, mert ma már mindenki fenn van a neten. Ráadásul nagy előnye ennek a keresési formának, hogy nem kell azonnal kilépned a biztonságos környezetedből. Csak akkor és csak azzal mész el egy igazi randira, akivel már online megtaláltátok a közös hangot, és kialakult egyfajta bizalom.

Ezt is olvasd el! - 6 tipp, hogy biztonságban érezd magad az első randin!

3. Ne menj bele felesleges játszadozásokba!

Ha online ismerkedsz, akkor természetes, hogy egy időben több jelölttel is levelezel, mert szeretnéd köztük megtalálni azt, akivel legjobban összeilletek. Még az is elfogadható, ha esetleg az írott kommunikáció alapján nem tudsz dönteni, és több emberrel is találkozol, mert az első igazi benyomásokat csak személyesen gyűjtheted be. De ne játssz senki érzéseivel, felejtsd el azokat a régimódi szabályokat, hogy nem szabad azonnal visszaírni egy üzenetre, vagy 3 napig várni kell, míg felhívod telefonon. Ha valaki tetszik, és kölcsönös a szimpátia, akkor nincs erre szükség, csak engedd, hogy magától kialakuljanak a dolgok. Ha azonban a partnered napokig nem válaszol a leveleidre, és nem tartja be az ígéreteit sem, arra sose vesztegess több energiát.

4. Adj esélyt azoknak is, akik nem tartoznak a zsáneredbe!

Mindenkinek van egy listája az ideális partner jellemzőiről. Vannak olyanok, akiknek talán túl hosszúra sikerül ez a felsorolás, és már annyira részletes, hogy talán nincs is ember, aki teljesíteni tudna rajta minden pontot, pedig egyébként csodálatos társak lehetnének. Mielőtt belevágnál a párkeresésbe tisztáznod kell, hogy ki az, akit valójában keresel, de mindezt kezeld rugalmasan, és próbáld félretenni az előítéleteidet. Csak a fontos dolgokra koncentrálj, a többi majd kialakul.

5. Ugyanakkor ne engedj az alapvető értékrendszeredből!

Minden ember másként látja a világot, és más értékekhez ragaszkodik. Ha megismerkedsz valakivel, akkor fontos, hogy már az elején megismerd az ő értékrendjét, mert ha az éles ellentétben áll a Tiéddel, akkor abból boldog kapcsolat hosszabb távon nem várható. Ilyen helyzetben, bármennyire is szimpatikus számodra, mégis tovább kell lépned, nem várhatsz éveket, abban reménykedve, hogy majd megváltozik, mert sajnos nem fog.

6. Az aktuális élethelyzetedhez és céljaidhoz igazítsd az elvárásaidat!

Teljesen mindegy, hogy hány évesen próbálod meglelni a párodat. Nőként számtalan elvárásnak kell megfelelned, és nagy nyomás helyezedik Rád, hogy megtaláld a lelkitársad. Ugyanakkor napjainkban egyre válogatósabbak is vagyunk, és sokan helyezzük a karrier céljainkat a családalapítás elé. Emiatt Neked sem kell rosszul érezned magad, ez teljesen normális dolog. Egy nőnek sem az az életcélja, hogy rátaláljon az igazira, és az sincs kőbe vésve, hogy kinek hány évesen kell megállapodnia.

7. Mindig légy őszinte!

Lehet, hogy nem vágysz komolyabb elköteleződésre, csak szórakoznál. De az is lehet, hogy már a nagy Ő-t keresed, aki mellett leélnéd az életed. Nem ez számít. Ami fontos, hogy ezt minden partnereddel már az elején tisztázd. Csak olyanokkal találkozz, akik hozzád hasonló okból ismerkednek. Ezzel számtalan kellemetlen későbbi helyzetet megelőzhetsz.

8. Mindig maradj önmagad!

Sose akarj másnak látszani, csak azért, mert talán úgy vonzóbbnak talál a partnered. Az ilyen játékok mindig visszaütnek. Ha már az első perctől felvállalod a saját éned, akkor Téged fog szeretni a párod, és nem egy Rólad alkotott hamis képet.

Ha elfogadod magadat olyannak, amilyen vagy, és jól érzed magad a saját bőrödben, akkor kifelé is ezt a magabiztosságot fogod sugározni. Ha valakinek ez nem tetszik, az az ő baja, és nem a Tiéd. Találsz majd mást, aki Téged akar.