7 ötlet, hogy több időtök legyen egymásra!
2022-09-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Az elején még minden más. Sülve-főve együtt vagytok, egyetlen percre sem szakadnátok el egymástól. Aztán a napi rutin és a hétköznapi problémák fokozatosan eloszlatják a rózsaszín ködöt, és egyszer csak azon kapod magad, hogy bár egymás mellett éltek, mégsem vagytok igazán együtt.

Mit tehetsz azért, hogy ez Veletek ne történjen meg? Az alábbi 7 ötlet segíthet!

1. Minden héten legyen egy közös estétek!

Ha a párod is szeretne több minőségi időt Veled kettesben tölteni, akkor miért ne jelölhetnétek ki (legalább) egy napot minden héten, amikor randizni mentek. Persze nem kell minden alkalommal ugyanazt csinálnotok, legyetek inkább kreatívak, és lepjétek meg egymást mindig valami új programötlettel. Ezek lehetnek teljesen átlagosak (közös vacsi, séta a parkban, mozi, stb.), de néha kirúghattok a hámból, és bevállalhattok egy-egy extrémebb dolgot is. Nem annyira a tevékenység vagy a helyszín számít, sokkal inkább, hogy ketten együtt vagytok ott, és közös élményeket gyűjtötök.

2. Vágjatok bele egy közös projektbe!

A közös munka a partnereddel nem csupán azért jó, mert így könnyebb elérni egy-egy célt, hanem sokkal közelebb kerülhettek egymáshoz, másik oldaláról ismerhetitek meg egymást, és végül a tudat is szuper lesz, hogy együtt megalkottatok valami maradandót.

3. Alakítsatok ki egy közös reggeli rutint!

Már a nap első óráiba is becsempészhettek némi romantikát egy kis kreativitással. Küldj a partnerednek kedves üzenetek, még mielőtt a munkahelyére beérne. Ébreszd a párod reggeli kávéval az ágyban, vagy készíts neki reggelit, hogy könnyebben induljon a napja.

4. Tedd le a telefont!

Igazán minőségi közös időt csak úgy tölthettek el, ha tényleg jelen vagytok abban a pillanatban. Ha egymásra figyeltek, és kizárjátok a külvilágot. Ha hallod, amit a másik mesél, és ha érzi rajtad, hogy tényleg érdekel. A telefon és a közösségi média megvár, sőt, nagyon jól elvan nélküled is. Hidd el, sokkal fontosabb dolgokról maradsz le, ha a telefont választod a párod helyett.

5. Ne törölj terveket!

Senkinek nem esik jól, ha a párja váratlanul lemondja a közös programot, amelyre oly régóta készültek. Te se tegyél ilyet. Ezzel egy egész lavinát indíthatsz el, ugyanis a partneredet is feljogosítod arra, hogy legközelebb ő tegye meg ezt Veled.

Ez is érdekelhet! - Hogyan fejezd ki, hogy szereted?

6. Végezzétek együtt a házimunkát!

Jól tudjuk, senki nem szeret takarítani. És semmiképpen sem tűnik romantikusnak a közös fűnyírás sem. De a szeretetedet nagyon is kimutathatod, ha beállsz mellé a konyhapulthoz, és együtt főzitek meg a vacsorát. Ha kérdés nélkül kiviszed helyette a szemetet, vagy elintézed a bevásárlást.

7. Mindig tudj leülni mellé 5 percre!

Tudjuk elfoglaltak vagytok. Tudjuk, mindig mindenki rohan. De pár perced mindig legyen arra, hogy leülj a párod mellé, amikor szüksége van Rád, hogy megöleld, ha rossz kedve van, hogy érezze, mellette vagy.