5 vitathatatlan jel, hogy kedvel Téged!
2021-07-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Megismertél egy helyes pasit, tetszik Neked, de bizonytalan vagy benne, hogy ő vajon mit gondol rólad? Bármennyire is zavarosak a jelzései, azért van pár dolog, ami árulkodó lehet számodra.

Hogyan kommunikálnak a férfiak?

Számtalan módja lehet annak, hogy egy férfi kifejezze feléd az érzéseit. Megmutatkozhat a Neked küldött üzeneteiből, a telefonbeszélgetéseitekből, vagy akár abból is, ahogy találkára hív. Amikor személyesen találkoztok, a testbeszéde szintén árulkodó.

 

Az alábbiakban összegyűjtöttünk 5 olyan jelzést, amely egyértelműen megmutatja a férfi szándékait, így jól teszed, ha nyitott szemmel jársz!

1. jel: Minden nap ír Neked

Bármilyen módon is tartjátok a kapcsolatot, minden nap a tudomásodra hozza, hogy gondol Rád. Ha már túl vagytok az első személyes randin is, akkor egy-egy ilyen üzenet mindig egy kedves emlékeztető, hogy szeretne közelebbről is megismerni. Persze nem árt az óvatosság, egyesek ugyanis túlságosan hamar, túlságosan rámenősen viselkednek. Ilyenkor jól teszed, ha megpróbálod lassítani a tempót.

2. jel: Nem fél kimutatni a vonzalmát

Ha tetszel egy férfinak, akkor azt fizikai jelzésekkel is kimutathatja, például megérint, közelebb hajol hozzád, vagy épp szorosan melléd ül. Ugyanakkor arról sem szabad elfelejtkezned, hogy a pasik egy része nehezen mutatja ki az érzelmeit, és csak lassan nyílnak meg egy új kapcsolatban. Ettől még ez nem jelenti azt, hogy ne táplálhatnának feléd gyengéd érzelmeket.

3. jel: Folyamatosan új közös programokon töri a fejét

Lehet, hogy nincs lehetőségetek minden nap találkozni, de attól még miért szövögethetnétek közös terveket a következő randira. Ha kedvel Téged egy férfi, akkor valószínűleg még a találkozó előtt keresni fog, hogy a részleteket megbeszélhessétek. Persze vannak sokkal spontánabb emberek is, akik nem szerveznek meg előre minden percet, ők viszont azért maradnak kapcsolatban Veled két randi között, hogy jobban megismerhessenek.

Ezt is olvasd el! - „Kedvellek, de nem vagyok szerelmes beléd.” – Hogyan válaszolj?

4. jel: Érdeklődik a barátaid és a családod felől

Ha csak egy kalandorral van dolgod, őt bizonyára nem fogja érdekelni, hogy ki a legjobb barátnőd, vagy hány testvéred van. De ha valakivel néhány randi után tökéletesen egy hullámhosszon vagytok, akkor természetes, hogy szeretne minél több dolgot megtudni rólad és az életedről.

5. jel: Közel hajol hozzád, és sokat mosolyog a társaságodban

Amikor egy férfi vonzódik hozzád, akkor igyekszik kideríteni, hogy Te mit gondolsz róla, és hogy szeretnél-e továbblépni a kapcsolatotokban. Ezért is hajol egyre közelebb hozzád, hogy felfedezze, működik-e köztetek az a bizonyos kémia.


Ne értsd őt félre!

Mielőtt akár egyetlen éjszakát is álmatlanul töltenél a kiszemelt férfitől érkező jelzéseket elemezve, jusson eszedbe, hogy minden ember különböző, ezért adott helyzetre is másként reagálnak. Amikor randizol valakivel, akkor jobb, ha nem veszel el a részletekben, inkább csak add magad, éld át a pillanatot, és hagyd, hogy minden kialakuljon a maga természetes módján.