5 pénztárcabarát ajándékötlet az újdonsült szerelmednek karácsonyra
2019-12-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Az ünnepek közeledtével egyre többünknek okoz fejfájást, hogy mivel lephetné meg a kedvesét karácsony alkalmából. Különösen nehéz kitalálni ezt egy friss kapcsolatban, amikor még alig ismeritek egymást.

A kevesebb néha több, tartja a mondást. Ez karácsonykor is igaz. Hidd el az új párod nem azt fogja nézni, hogy mekkora összeg áll a számlán, sokkal inkább a gesztust fogja értékelni, amellyel örömet szeretnél szerezni neki.

Válogass pénztárcakímélő ötleteink közül, amelyek biztosan mosolyt csalnak majd a kedvesed arcára a szeretet ünnepén!

1.  Könyv

Elsőre lehet snassznak tűnik, de mégis értékes ajándék. Derítsd ki, hogy ki a kedvesed kedvenc írója, és van-e olyan műve, amely még nincs meg neki. Járj nyitott szemmel és füllel, mert lehet, hogy egy beszélgetés során a párod elejt egy félmondatot egy előrendelhető regényről, amelyre nagyon kíváncsi. Ha még nagyobb élményt szeretnél szerezni, akkor mindenképpen rejts el egy személyes és romantikus üzenetet tartalmazó kártyát a könyv lapjai között, amelyet akár könyvjelzőként is használhat majd. Biztosan minden alkalommal Rád fog gondolni, amikor a kezébe veszi.

Ezt is olvasd el! 4 tipp, miként segítheti az ajándékozás a párkapcsolat fejlődését?

2. Színházbérlet

Ha a kedvesed rajong a kultúráért, akkor valószínűleg nagyon fog örülni egy többalkalmas bérletnek valamely kedvenc színházában. Ráadásul minden alkalommal elkísérheted, így még több minőségi időt tölthettek majd együtt az új évben is.

3. Páros masszázs

Mi lenne kellemesebb élmény a borongós és stresszes téli napokon, mint egy kényeztető páros masszázs. Ez kedves gesztus, és egy újabb közös randi lehetősége. Masszázs után pedig még tovább tarthat az este egy romantikus mozifilmmel, vagy a kedvenc éttermetekben egy finom vacsorával.

4. Társasjáték

Lehet, hogy gyerekesnek hangzik, de valójában sok felnőtt ember szeret társasozni, vagy szívesen nekiáll egy több ezer darabos puzzle-nek is akár. Ha a kedvesed ebbe a táborba tartozik, akkor remek ajándék egy ilyen játékkal gyarapítani a gyűjteményét. Ez ösztönözhet mindkettőtöket arra, hogy több időt töltsetek együtt, a szórakozás pedig garantált.

5. Zeneválogatás

Ez már a szüleinknél is működött, és bár kicsit retro, mégis hatásos meglepetés. Gyűjtsd össze a párod kedvenc zeneszámait, és tegyél hozzá néhányat, amely a Te szívednek is kedves, majd szépen becsomagolva add át neki. Ezt bármikor előveheti, ha épp nem lehettek együtt, és amíg a zenét hallgatja, felidézheti a legszebb közös élményeiteket.