5 nőtípus, akit a férfiak kerülnek
2023-05-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Túl gyakran megesik, hogy megismerkedsz egy vonzó férfival, jól elbeszélgettek írásban, és akár telefonon is többször, aztán találkoztok egyszer, majd soha többé nem hallasz felőle.

Ismerős? Sajnos könnyen előfordulhat, hogy pusztán annyi történt, hogy a partnered a személyes találkozón rájött, egy ilyen személyiségű emberrel sajnos képtelen lenne egy komolyabb kapcsolatban együtt élni.

Bár nem túl célravezető az embereket kategóriákba sorolni, mégis van 5 olyan típus a nők között, amelyektől a férfiak menekülnek. Kik ők?

 

1. A flörtmániás

A férfiak szeretik azokat a nőket, akikkel lehet flörtölni, mivel szórakoztatónak és vonzónak találják. Ráadásul meg is könnyíti a dolgukat, hiszen sokkal egyszerűbb egy ismerkedésre nyitott nő felé megtenni az első lépést. De különbség van egy -egy alkalmi, ártatlan flört és a mániákus flört között. Ez utóbbit már egy férfi sem bírja elviselni. Hiszen az ilyen nők bárkivel képesek beszélgetésbe elegyedni, ugyanúgy kelletik magukat minden közelükbe kerülő férfinak, legyen az egy barát, egy idegen, egy munkatárs, vagy akár a párjuk édesapja. Egy férfi ilyenkor rájön, hogy ez a nő folyamatos figyelmet igényel ahhoz, hogy az önbizalmát szinten tartsa, és bár az erősebb nem tagjai között is vannak türelmesebb típusok, hosszú távon senki nem szeretné, hogy a párja akár a jelenlétében másokkal flörtöljön.

2. Az esküvőtervező

Képzeld csak el, hogy férfi vagy, és találkozol egy fantasztikus nővel, épp az első randevútokon vagytok, egy kellemes helyen, finom ételt szolgálnak fel, és izgalmas párbeszédet folytattok. Már épp kezdenéd jól érezni magad, és egyre jobban nyitni a partnernőd felé, amikor ő egyszer csak arról kezd álmodozni, hogy milyen lesz az esküvőtök és hány gyereketek születik majd, vagy hogy fogjátok hívni az első közös kutyátokat. Egy ilyen élmény minden férfit eltántorít, hiszen azonnal érezni kezdi a torkán a szorítást, és levegőért kapkod. Azok a nők, akik mindent azonnal akarnak, és már az első randiról az oltár elé futnának, nem feltétlenül ideálisak a férfiak szerint.

3. A tapadós

Egy férfi számára börtön egy olyan kapcsolat, ahol a párja naponta 15 alkalommal is bejelentkezik telefonon, cseten, akár személyesen, ellenőrzi minden lépését, minden programját, minden levegővételét, átveszi a férfi hobbijait, hogy még azt is együtt csinálhassák, és folyton együtt lehessenek. Ettől a férfi úgy érzi, hogy leszívják az energiáját, nincs meg a szabadsága, és az az élettér, ahol kikapcsolhat.
Ez is érdekelhet! - A legrosszabb randi élmények – így kerüld el!

 

4. A bulikirálynő

Egy ilyen nő elsőre minden férfi figyelmét felkelti. Vonzó jelenség, független, kicsit vadóc, és szórakoztató. Ugyanakkor, ha kicsit közelebbi ismeretségbe kerülnek vele, akkor a kép már árnyaltabb. A férfiak hamar ráeszmélnek, hogy ennek a nőnek az élete csak szórakozásból áll. És bármennyire is csábító lehet a garantált, folyamatos könnyelmű éjszakai élet, de vajon mire számíthat kijózanodás után? Sajnos a hétköznapi élet problémáit nem lehet megoldani azzal, hogy esetleg alkohollal és hangos zenével eltereljük róla a figyelmünket. Attól még megmaradnak, és szinte lehetetlenné teszik egy egészséges párkapcsolat kialakítását és működtetését.

5. A szószátyár

A szószátyár nő soha nem hagyja abba. Talán még álmában is dől belőle a szó. Talán még levegőt sem vesz. És talán észre sem veszi magát. Mindig van témája, mindig van miről beszélnie, mert vele mindig történik valami, amit azonnal mindenkivel meg kell osztania. Hajlamos a drámákra, és a túlzásokra is, hogy ezzel is alátámassza, mennyire sürgős elmesélnie élete minden mozzanatát. Egy párbeszédhez alapvetően két ember kellene, de nem egy szószátyár esetében, aki egyedül is képes kitölteni mindkét fél szerepét. Közben pedig nem jön rá, hogy mekkora kincs lenne, ha néha hallgatna, és ezzel teret engedne a partnerének is.