5 jel, hogy a párod még mindig gondol az exére
2018-04-16  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Nemrég megismerkedtél egy helyes férfivel, akivel nagyon jól alakul a párkapcsolatotok, mégis sokszor eszedbe jut, hogy vajon ő még gondol-e az exére? Nem számít az, hogy őt hagyták el, vagy ő az, aki véget vetett a párkapcsolatnak. Van pár jel, mely megmutatja, hogy még mindig gondol az exére, és hogy számára még nem zárult le az előző kapcsolata. Alábbi cikkünkben felsoroljuk azt az öt jelet, melyből rájöhetsz arra, hogy a párod még mindig gondol az exére.

1. A közösségi oldalakon jó barátságban áll az exével

Teljesen rendben van az, ha a párod szakítás után még barátságban marad az exével és emiatt Facebookon is baráti kapcsolatban marad vele. Ami azonban már nincs rendben az az, ha minden egyes újonnan feltöltött fényképét vagy posztját lájkolja. Mi miatt szeretné tudni, hogy mi történik az exével, hacsak nem amiatt, mert még mindig érez iránta valamit.

2. A lakásában még mindig az exéről készült képeket rejtegeti

Semmi probléma nincs azzal, ha a párod kicsit érzelmesebb típus, és emiatt van pár régi kép az exéről a lakásában. A probléma akkor van, ha az exéről készült képeket előled elrejtve tárolja, mintha csak amiatt tartogatná őket, hogy bármikor megnézhesse őket.

3. Tartja a kapcsolatot a közös barátokkal

Szakítás után, a közös barátok általában kettéoszlanak, és mindenki eldönti, hogy a férfi, vagy a nő oldalára álljon. Ha a párod még mindig tartja a kapcsolatot az összes, exével közös barátaival, akkor valami biztosan nincs rendjén. Ebben az esetben, valószínű naprakész szeretne lenni az exével történt eseményekről és az is lehetséges, hogy ki szeretne békülni vele.

4. Sokat beszél az exéről

Természetes az, ha a párodnak néha eszébe jut a volt barátnője, azonban az egyáltalán nem természetes, ha ez túl sokszor megtörténik. Ha gyakran eszébe jutnak bizonyos események és tudtodra adja azt, hogy másképp kellett volna alakítania az életét, ez azt jelenti, hogy sok mindent megbánt már, és nem oldotta meg az összes problémáját az exével.

5. Megtartotta az exének az üzeneteit

Ha a párod még mindig tárolja az exétől kapott üzeneteit, az azért van, mert újból és újból el szeretné olvasni azokat. Viszont, ha már véget ért a kapcsolat, akkor mindent maga mögött kellene hagynia, az exével történt levelezgetéseit pedig törölnie kellene. Ha azt veszed észre, hogy a párod titokban még mindig az exével váltott üzeneteit olvasgatja, akkor bizony gyanakodhatsz arra, hogy valószínű nem tette még túl magát a régi szerelmén.