5 egyszerű tipp, hogy rád találjon a szerelem
2017-09-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Technikai szempontból soha nem volt ennyire egyszerű párt találni, mint manapság. Letöltesz egy társkereső applikációt és máris rögtön több száz férfi közül válogathatsz, akik csak egy klikknyi távolságra vannak tőled. De hogyan találhatod meg pont azt a személyt, aki vicces is, vonzó is és intelligens is? Alábbi cikkünkben felsorolunk öt egyszerű tippet, amivel nagyon könnyen tudsz magadnak párt találni, legyen szó online vagy akár offline társkeresésről.

1. Használd a már meglévő ismerettségi körödet!

Facebookon nézz körül a barátaid ismerősei között, és kérd meg őket, hogy mutassanak be azoknak az ismerőseiknek, akik tetszenek neked. Lehet, hogy ódivatúnak tűnik az ötlet, de ez az egyik leginkább működő módszer, ha olyan férfivel szeretnél megismerkedni, akivel legalább egy közös ismerősöd van.

2. Amikor új partnert keresel, hagyj föl az ideálokkal!

Nagyon sokan azért nem találnak maguknak párt, mert konkrét elképzelésekhez, ideálokhoz ragaszkodnak, és nem adnak esélyt megismerni egy olyan személyt, aki más tulajdonságokkal rendelkezik, mint amit ők elképzeltek. Elutasítani valakit anélkül, hogy jobban megismernénk, nem egy jó döntés.

3. Találj magadnak szabadidős foglalkozásokat!

Az ellentétes személyiségek vonzzák egymást, azonban a legtöbb párkapcsolat a közös érdeklődés miatt működik jól. Egy kerámiakészítő kurzuson elég kicsi a lehetősége annak, hogy megtaláld a párodat, azonban annál több esélyed van őt megtalálni egy bárban vagy szórakozóhelyen. Találj magadnak olyan elfoglaltságokat, melyek kimozdítanak egy kicsit a komfort zónádból, de azért mégis érdekelnek: menj el egy újonnan nyílt kávézóba, egy előadásra, vagy egy borkóstolóra, és nagy valószínűséggel fogsz majd találkozni olyan emberekkel, akikkel a későbbiekben is együtt szeretnél majd időt tölteni.

4. Mondj nemet a kényelemre és lustaságra!

Még ha nagyon kényelmes megoldásnak is tűnik az otthoni pihenés vagy film nézés, ez nem fog segíteni neked abban, hogy új partnert találj magadnak. Hagyd a lustaságot máskorra, és menj el a barátnőd házavató bulijára vagy egy kollégád szülinapi bulijára. Lehet, hogy épp ezeken a házibulikon fogod megismerni azt, aki a leginkább hozzád illik.

5. Írd újra az online adatlapodat!

Regisztrálva vagy egy online társkereső oldalra, mégsem ír neked senki? Akkor ebben az esetben valószínű, hogy kellene pár módosítást végezned az adatlapodon. Ha megemlíted például, hogy Monty Python fan vagy, lehet, hogy újabb emberek érdeklődését tudnád felkelteni, akikkel rögtön beszélgetésbe is tudnátok elegyedni erről a témáról. Az olyan bemutatkozó szövegek, mint például „szeretem a vígjátékokat” nem keltik fel az emberek figyelmét. Arra figyelj, hogy az adatlapod soha ne úgy nézzen ki, mint egy önéletrajz. Akár pár nyaraláson készült fotót is feltölthetsz magadról, a bemutatkozásodban pedig megemlítheted azt, hogy nagyon szeretsz utazni olyan személyekkel, akik hozzád hasonlóan nagyon szeretnek utazni.