5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát
2021-08-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Tudtad-e?

Vilmos herceg feleségét elnézve, mindig biztosak voltunk benne, hogy nem csak a jó géneknek köszönheti elképesztő alakját. Katalin három gyermek édesanyjaként ugyanúgy tündököl, mint 10 évvel ezelőtt. Tökéletes alakját pedig sok dolognak köszönheti, mutatjuk, például minek!

 

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát:

1. Turmixok

Katalin hercegné minden reggel turmixot iszik. A gyümölcs-zöldség alapú keverékhez gyakran ad spirulinát és matcha port.

2. Plank gyakorlatok

A hercegné egész családja nagyon sportos, ő maga is mindig aktív életet élt, de úgy véli a plank gyakorlatok a legalkalmasabbak az izmok erősítésére. Minimum 45 másodpercig tartja a plank-et, de sokszor tovább is, majd legalább tízszer megismétli.

3. Saját testsúlyos edzés

Katalin nemcsak a plankben, hisz, hanem igazából minden saját testsúlyra alapuló edzésben. Éppen ezért gyakran crossfit gyakorlatokat végez. Mondjuk azt nem tudjuk elképzelni róla, hogy csoportos edzésre jár, viszont otthon valószínűleg minden eszköz a rendelkezésére áll, hogy edzhessen. Emellett rendszeresen fut, úszik és jógázik.

4. Egészséges étkezés

Azt sejteni lehet, hogy a hercegné az egészséges ételek híve, viszont bennfentes információkból az is kiderült, hogy kedvencei a hal ételek, rengetegféle halat fogyaszt hetente többször.

5. Séta

Amellett, hogy aktívan sportol, a hercegné egy nagyon aranyos hobbinak is hódol, mégpedig a kutyasétáltatásnak. Kevesen tudják, de van egy Lupo névű kutyusa, akivel naponta háromszor jár sétálni. Ez tökéletes testmozgás és szórakozás egyszerre.

Forrás: Glamouronline