Szerelemre vágyik Zalatnay Sarolta
2021-08-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Zalatnay Sarolta, aki után csak úgy bomlottak a férfiak, tizenöt évvel ezelőttig egy napot sem töltött társ nélkül, ám 73 éves korára egyedül maradt.

Zalatnay Cini a hot! magazinnak felelevenítette egykori szerelmeit, akik mellett ideig-óráig megtalálta a boldogságot.

Úgy véli, hibát követhetett el, amikor nem ment hozzá a Bee Gees-tag Maurice Gibbhez. Azt is sajnálja, hogy Frenreisz Károllyal hét év után elváltak. Mint mondja, Karesz csodás, nagy családjában jó lett volna megöregedni.

Cininek a mai napig sokan bókolnak a fellépései után, és volt, amikor ő maga is nyitott lett volna ismerkedni egy-egy bulit követően. A lapnak felidézett egy kedves özvegyet, aki egyedül nevelte gyerekeit. Mint mondja, vele egy egész családot kapott volna.

Utolsó párja Márton Csaba volt, ám tőle érzelmileg és anyagilag is nagy csapásokat kapott. A karrierjét mindig tudta úgy irányítani, hogy neki jó legyen, ám a magánéletében nem járt akkora sikerrel.

„Én gyereket akartam, Karesz nem. Én a színpadot választottam, Komár Laci csak feleségnek akart. Révész Sanyi édes pasi volt, de berobbant a Piramis és vele a csajok. Csapó Gábor válogatott vízilabdázóként folyton utazott, én is, alig láttuk egymást” – sorolta.

A hot! magazinnak elárulta: egy harmonikus, egyszerű párkapcsolatra vágyik. Arról is beszélt, hogy bár szex nincs az életében, ha lenne, és ha érzelmi-szerelmi alapon működne, ennyi idősen se volna részéről akadálya, boldogan bevállalná.

Forrás: Blikk