47 évesen gyermeket vár Winkler Nóra
2020-02-24  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

47 évesen várja első gyermekét az egykori televíziós műsorvezető, Winkler Nóra, aki már azt is tudja, hogy egy kisfiút hord a szíve alatt.


Nórában soha nem merült fel az a gondolat, hogy gyerek nélkül szeretné leélni az életét, azonban sokáig tartott számára, míg elérkezettnek látta az időt, egyszerűen még nem állt rá készen. A művészeti újságírással és árverések vezetésével is foglalkozó Winkler közel tíz éve él együtt élete szerelmével, Petivel, akivel természetesen rengeteget beszéltek már a családalapításról – írja a Best.

Amikor kiderült, hogy várandós, nagyon izgultak, az orvosoktól várták a megerősítést, amelyet szerencsére megkaptak. Az első vizsgálatok alapján a magzattal is minden rendben volt.

„Amikor kiderült, várandós vagyok, eleinte izgultam. Az orvosomtól vártuk a megerősítéseket, eredményeket, hogy minden rendben van. Meg is kaptam tőle. Szerencsére a hányinger, a rosszullétek elkerültek, így volt ez az anyunál és a húgomnál is” – mondta a lapnak Nóra, aki már a hetedik hónapban van. Az is kiderült, hogy egy kisfiút hord a szíve alatt. A baba nevéről viszont még nem döntöttek.


Forrás: Blikk