4 módszer, amellyel egy unalmas első randit felejthetetlenné tehetsz
2021-09-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Mindenki szeretné a legtöbbet kihozni egy első randevúból. Ha a neten ismerkedsz, és sorozatban több jelölttel is találkozol, akkor könnyen úgy érezheted, hogy sosem érnek véget ezek az alkalmak. De vajon mi az az apró mozzanat, amitől az egyik mégis kiemelkedik a többi közül, és amiből akár sokkal több is lehet, mint egy szimpla, felejthető ismeretség?

Ha egyelőre fogalmad sincs, akkor sem kell elkeseredned, mert van néhány bármikor bevethető tippünk, ami segíthet. A kezedbe veheted az irányítást, és nem kell arra várnod, hogy majd a partnered elvarázsol.

4 módszer, amellyel felejthetetlenné tehetsz egy randit

1. Figyelj oda az első néhány másodpercre!

Amikor első benyomásról beszélünk, akkor tényleg csak néhány másodpercen múlik minden. Az emberi agy rendkívül gyorsan képes felmérni és ítéletet mondani egy másik emberről. De az a legszebb az egészben, hogy mindezt tökéletesen az irányításunk alá vonhatjuk. Hogyan? Például vegyél fel egy különleges ruhadarabot, amely biztosan kiemel a tömegből és esetleg még egy indító beszédtémául is szolgálhat.

2. Próbáljatok ki egy mindkettőtök számára ismeretlen helyszínt!

Ha például egy közös ebéd a randi helyszíne, akkor válassz egy megszokott, unalmas éttermet, majd amikor mindketten megérkeztetek, akkor vess be egy hirtelen(nek tűnő) ötletet, hogy ismersz egy sokkal izgalmasabb helyett, és vidd el valahová teljesen máshová. Ettől sokkal spontánabbnak, és megnyerőbbnek fogsz tűnni a szemében, nem beszélve a mosolyról, amit az arcára csalhatsz. Ha esetleg még a kezedet is megfogja útközben, akkor már félig nyert ügyed van.

Ezt is olvasd el! - Hogyan törd meg a jeget az első randin?

3. Egy kis ugratás mindig bejön!

Emlékezz csak vissza az iskolás évekre, amikor a fiúk meghúzták a lányok haját, és folyton viccelődtek velük, mindezt azért, mert titokban bizony tetszettek egymásnak. Egy unalmas „Hol dolgozol?” és „Mi a kedvenc zenéd?” típusú ismerkedős párbeszédet könnyedén feldobhatsz némi könnyed, de kedves és semmiképpen nem sértő szúrkálódással. Miért ne nevethetnéd ki, ha esetleg leette magát paradicsomszósszal, vagy miért ne figurázhatnád ki, ha kissé hiányosak az ismeretei a kedvenc témában? Hidd el, némi humor minden helyzetben segít oldani a feszültséget, és közelebb visz két ember egymáshoz.

4. Apró érintések

A testbeszéd mindig árulkodó. Egy-egy kósza érintés jó teszt lehet felmérni, hogy a másik mit gondol rólunk. Egy séta kéz a kézben, vagy beszélgetés egymáshoz közel hajolva, mind az érdeklődés és a vonzalom kifejezői. Ha engedi, hogy megérintsd, vagy szorosan melletted marad, akkor biztosan szimpatikus vagy a számára.

Nem is olyan nehéz felejthetetlenné tenni egy első randevút. Egy kis odafigyelés, némi tervezés és humor, és máris a viszontlátás reményében vehetsz búcsút tőle a nap végén.