11 tökéletes nyári randi helyszín, ahol még fizetned sem kell
2019-07-04  /  Szerző:   /   Randi Étterem és mozi. Két tipikus randi helyszín. És mindkettő tökéletesen unalmas. Mi lenne, ha ezen a nyáron kicsit kreatívabb lennél, és már az ismerkedés elején bezsebelhetnél néhány plusz pontot a partneredtől?

Ne ijedj meg! Attól, hogy valami különleges, még nem feltétlenül megfizethetetlen. A következő 11 ötlet pedig egyenesen ingyenes, vagy csak egy jelképes összegbe kerül.

1. Helyi rendezvények

A nyár folyamán szinte minden település rendez városi napokat, és különböző szórakoztató programokat, amelybe becsatlakozhattok. Sok ember között a kezdeti feszengés is gyorsabban oldódik.

2. Fedezd fel a városod

Legyetek turista a saját városotokban. Szervezzetek egy városlátogatást a közeli nevezetességekhez, így a hosszú séta alkalmával jobban megismerhetitek egymást.

3. Csillagles

Nyár van, és jó idő. Egyszerűen csak fogjatok egy üveg bort, két poharat, üljetek le egy csendes padon, gyönyörködjetek a csillagokban, és beszélgessetek hajnalig.

Ezt is olvasd el! 10 beszélgetési téma az első randira

4. Irány a strand!

Talán első randihoz merész választásnak tűnhet, de egy másodiknál már miért is ne kereshetnétek egy csendes partszakaszt, ahol jól érezhetitek magatokat.

5. Kutyasétáltatás

Mindkettőtök rajong a kutyákért? Akkor számotokra tökéletes randi helyszín lehet egy kutyasétáltató park, vagy kutyajátszótér.

6. Bortúra

Ha szeretitek a bort, akkor részt vehettek ingyenes sétáló kóstolókon, vagy ellátogathattok egy pincészetbe is.

7. Naplemente együtt

Talán elcsépelt, de valljuk be őszintén, hogy nincs annál romantikusabb, mint a lemenő nap fényében gyönyörködni egy kellemes társaságban.

8. Hegymászás

A sportosabbak magasabbra tehetik a lécet egy szimpla sétánál a vízparton. Keressetek egy közeli hegyvidéket, ahol egy közös túra alkalmával jobban megismerhetitek egymást.

9. Piknik

Napjainkban ritka, hogy valaki piknikezni menjen, pedig a nyári hónapokban tökéletes alternatívája lehet egy szokványos éttermi randevúnak. Egyikőtök hozza az ételt, a másik az innivalót, és már csak egy plédre van szükségetek egy felejthetetlen beszélgetéshez.

10. Helyi sportesemény

Sportkedvelők előnyben. Ha mindketten rajongtok egy sportágért, akkor miért ne szervezhetnétek a randit egy közeli sporteseményre.

11. Önkénteskedés

Ha mind a ketten támogatjátok egy szervezet munkáját, akkor akár közösen is vállalhattok önkéntes feladatokat. Egy-egy ilyen alkalom során ráadásul jobban megismerhetitek a másik igazi énjét.

par