10 téma, amit ne hozz szóba az első randin
2022-06-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi Ki ne szeretné, hogy az első randi jól sikerüljön a kiszemelt személlyel? Az első randi tényleg vízválasztó, nincs több esély, nincs második lehetőség, hogy majd legközelebb máshogy csinálom. Az első randin dől el minden: az is, hogy lesz-e folytatás, vagy, hogy csak ennyi volt.

Nézzük, melyek is azok a témák, amiket egyáltalán nem szerencsés felhozni az első randin:

1. Exek
Az első randin régi, exel kapcsolatos emlékeket felhozni nem szerencsés. Épp azért randiztok valakivel, hogy ismét megtaláljátok a szerelmet, így hát az ex téma maradjon inkább a fejetekben, ne beszéljetek róluk egy új pasinak. A múltat hagyjátok, koncentráljatok a jelenre és a jövőre.

2. Pénzügyek
Az anyagiak fontos szerepet játszanak egy párkapcsolatban, ha közös jövőt terveztek, de ha már az első randin arról érdeklődsz, hogy mennyi a pasi fizetése, a férfi könnyen hiheti azt, hogy a pénze jobban érdekel, mint ő maga.

3. Politika
Nincs azzal semmi gond, ha valaki valamelyik politikai eszme szerint határozza meg a saját létezését. Az viszont tény, hogy a politika sokakból indulatokat válthat ki, ami az első randin kifejezettem hátrány lehet.

4. Hibák
Senki nem tökéletes, mindenki hibázik. A rossz döntésekből is tanulunk, már felesleges ezen kattognotok. Nem azt mondjuk, hogy hazudjatok magatokról, és próbáljatok tökéletesnek tűnni, hanem próbáljatok inkább a jó tulajdonságaitokra, ahelyett hogy azzal untatjátok a másikat, mennyire megbántátok, hogy mit tettetek az elmúlt héten.

5. Negatív gondolatok
Első randin ne nyilvánuljatok meg túl negatívan dolgokról, hiszen az a másik emberből ellenszenvet válthat ki. Próbáljatok meg pozitívak maradni, a pozitív emberek sokkal vonzóbbak a másik szemében. Legyetek nyitottak a vidámságra és boldogságra, amit egymásnak adhattok.

6. Háziállatok
Nincs unalmasabb annál, mint ha folyamatosan a kis kedvencünk iránt érzett szeretetünkről áradozunk már az első randin. Persze jó megemlíteni, hogy van egy kisállatunk, de ettől többet fölösleges beszélnünk róla az elején.

7. Betegségek
Az orvosunkon kívül kevés idegen embert érdekel az egészségi állapotunk. Ezért, ha valami betegségünk van, inkább menjünk el a rendelésre, és ne a randi partnerünktől kérjünk tanácsot a kezeléshez.

8. Diéta
Nagyra becsülendő és értékelhető az, ha egy szigorú diétát csinálunk éppen, de ez általában a férfiakat nem érdekli. Őket majd csak az eredmény fogja lázba hozni.

9. Családi problémák, magánéleti gondok
Lehet, hogy épp összevesztél anyukáddal vagy lehet, hogy nem épp úgy alakul a testvéreddel való viszonyod, mint ahogyan szeretnéd, azonban az első randin ezt semmiképp sem említsd meg. Partnered nem kíváncsi a családi problémáidra, és nem is tud ez ellen tenni semmit. Így csak fölöslegesen untatni fogod a siránkozásoddal.

10. Kocsik és divat
Egyes férfiak órákig képesek beszélni az autójukról, egyes nők pedig a divatról és ruhákról. Ez a téma viszont nagyon unalmas a másik nem számára. Az első randin inkább ne is hozd fel a témát, különben a beszélgetőpartner halálra fogja unni magát.