10 dolog, amit egy Alfa-nő soha nem fog engedni egy párkapcsolatban
2019-08-23  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Az alfa-nők különleges emberek. Definíció szerint ezek a nők erős vezetési ambíciókkal rendelkeznek, tehetségesek, motiváltak és nagyon magabiztosak. Az ilyen emberek hisznek abban, hogy bármit elérhetnek, tudják, mit akarnak, és hatnak másokra.

9 biztos jel, hogy Te is egy Alfa-nő vagy – olvasd el kapcsolódó cikkünket!

Nincs ez másként a párkapcsolataik esetében sem. Pontosan megfogalmazzák, hogy milyen férfit keresnek, előre rögzítik a feltételeket, és meghúzzák a határvonalakat, amelyekből egy fikarcnyit sem hajlandóak engedni.

Az alábbi 10 dolgot egyikük sem fogja tolerálni a párjától.

1. Tisztelet hiánya

Az alfák önmagukat is tisztelik, és tisztában vannak azzal, hogy mennyire értékesek. Ezért, ha valaki nem tiszteli őket ugyanennyire, akkor rövid úton elhagyják.

2. Értelmetlen kifogások

A határozott nők értékelik, ha valaki felvállalja a hibáit, és elfogadják a szívből jövő bocsánatkérést. De mélyen megvetik, ha valaki nem őszinte velük, és csak félrebeszél.

3. Kontroll

Egy alfa-nő vigyáz a szabadságára és a függetlenségére. Ha azt érzi, hogy a párja túlzottan ellenőrizni akarja, vagy megmondani, mit tegyen, akkor annak hamar szakítás lesz a vége.

4. Megbízhatatlanság

Az ilyen nők számára rendkívül fontos, hogy valaki betartsa az ígéreteit. Olyan partnerre van szükségük, aki megbízható, és minden körülmény mellett számíthatnak rá.

5. Hűtlenség

Az alfák számára soha nem lesz egyetlen elfogadható indok sem a félrelépésre.

6. Hazugság

Ezek a nők elvárják az őszinte, egyenes beszédet, az előre lefektetett, világos szabályokat.

7. A támogatás hiánya

Egy alfa-nő olyan párt keres, aki mindenben támogatja. Neki nem kell megmondani, hogy mit, hogyan csináljon, ehelyett egy hátvédre van szüksége, aki bátorítja, és támaszt nyújt számára.

8. Manipuláció

Egy ilyen nő messziről észreveszi, ha valaki befolyásolni szeretné. Felismeri a trükköket, és átlát a manipuláción.

9. Mások lenézése

Egy alfa minden embert, a legutolsó hajléktalant is tiszteletben tart. Ha a párja ezzel szemben különbnek tartja magát másoknál, akkor ez a kapcsolat nem lesz tartós.

10. Megfélemlítés

Minden alfa-nő erős és intelligens. Ha olyan helyzetben találják magukat, amelyben a párjuk érzelmi úton próbálja őket befolyásolni, vagy megfélemlíteni, akkor egy percig sem fognak csendben maradni, és eltűrni ezt.

lany