8 dolog, amire biztosan számíthatsz, ha Alfa-nő a párod
2019-07-09  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Az alfa-nő egy vezéregyéniség, céltudatos, és rendkívül magabiztos. Rendületlenül hisz abban, hogy bármit elérhet, és erős befolyása van a környezetére is.

Ha Te is egy alfa-nővel élsz együtt, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz unatkozni. Egy alfa-nőt sosem választanak, mindig ő dönti el, hogy kivel jár együtt, és az általa kiszemelt férfinak elég érdekesnek kell lennie, hogy egyáltalán a figyelmét felkeltse.

De ez csak egy ismérve az alfáknak. Cikkünkből megismerheted még azt a 8 dolgot, amire biztosan számíthatsz egy ilyen típusú nő mellett.

1. Sosem beszél mellé, és nem csinál drámát

Mivel egy alfa-nő céltudatosan, és hatékonyságra törekedve éli az életét, nincs ideje játszadozásra. De a párjának sem engedi ezt, vagy bármilyen passzív-agresszív viselkedést. Ha egy probléma felmerül köztetek, nem fog megfutamodni, vagy elzárkózni előled, helyette együtt keresi Veled a megoldást, és ha megtaláltátok, akkor egyszerűen továbblép.

Többet szeretnél tudni az Alfa-nőkről? Olvasd el korábbi írásunkat is!

2. Megbízható

Egy alfa-nőre mindig számíthatsz, sosem fog cserbenhagyni. Ha megígér valamit, azt be is tartja, legyen szó bármiről. A párját mindig egyenrangú félként kezeli, szerelmi és anyagi téren egyaránt.

3. Nem szükségből van Veled

Ha egy alfa-nő a párod, akkor biztos lehetsz benne, hogy Veled szeretne lenni, de nem azért, mert szüksége lenne Rád. Egy ilyen típusú nő nem esik kétségbe a magány lehetőségétől, nem fél az egyedülléttől, és ha egy kapcsolatban nem érzi felhőtlenül boldognak, vagy elégedettnek magát, akkor gondolkozás nélkül kilép belőle. Ha viszont szeret valakit, amellett kitart jóban és rosszban is.

4. Támogat

Egy ilyen társ mindenben támogat. Amennyire hisz önmagában, úgy bízik a benned rejlő lehetőségekben is, és bátorít a saját céljaid eléréséhez. Még akkor is, amikor feladnád, amikor úgy érzed, semmi nem sikerül, ő akkor is ott lesz, lelkesít és motivál.

5. Önbizalom

Egy alfa-nő nem egy hős lovagra vágyik, aki megmenti a sárkánytól. Ezt ő maga egyedül megoldja. Sosem fog felhívni telefonon az éjszaka közepén, hogy kimentsd egy lehetetlen helyzetből. Egyetlen kivétel esetleg, ha terhes, akkor talán megkér majd, hogy vidd el a kórházba az első fájások után. Természetesen a többi dolog miatt akkor sem kell aggódnod, mire indulni kell, ő bepakolja a kórházi táskáját, és még a gyerekülést is beszereli a kocsiba.

6. Tudja, mit akar, és viszonozza is

Ha alfa-nő a párod, akkor számíthatsz az egyenességére. Ő mindig tudja, hogy mit akar, és nyíltan el is mondja, hogy mit vár el a párjától. Nem beszél mellé, nem ködösít. De, ami még jobb, hogy mivel egy párkapcsolatban egyenlőnek tekinti a feleket, ezért, amit kap, azt vissza is adja, legyen szó bármiről.

7. Mindig melletted áll

Az alfa-nő nem szokott megfutamodni egy probléma elől, a legnagyobb krízisben is bízhatsz a segítségében, és a megértésében, igazi partnerként száll szembe a bajjal az oldaladon.

8. Mindig őszinte

A legfontosabb jellemző, amit meg kell említenünk egy alfa-nő kapcsán, az az őszinteség. Ez a lételeme. Mellette nem fogsz olyan helyzetbe kerülni, hogy egyszer csak ráébredsz, valami már rég elromlott a kapcsolatotokban. Helyette ő lesz az első, aki nyíltan megmondja, ha szerinte nincs rendben valami, de nem csak felveti a problémát, hanem a megoldás megtalálásában is partner lesz. Hozzátartozik azonban, hogy ha úgy érzi, csak ő próbál túllépni a nehézségen, és a párját látszólag nem érdekli, akkor gondolkodás nélkül ki fog lépni a kapcsolatból.

Az is fontos tehát, hogy Te őszinte legyél hozzá. Ha valami bánt, vagy elszomorít, csak oszd meg vele, és támogatni fog mindenben. De azt is tudni fogja, ha hazudsz neki, vagy eltitkolsz előle valamit. Abban a pillanatban a kapcsolatotoknak vége lesz, mert soha többé nem lesz képes bízni benned.

lany