Zsidró Tamás stabil kapcsolatra vágyik, de nem mindenáron
2020-04-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Zsidró Tamás és fia, a 22 éves Dominik közt nagyon jó a kapcsolat, mindent megbeszélnek egymással, és ez alól a "minden" alól a nőügyek sem kivételek – írja az NLC.

„Tudok apu nőügyeiről, Andival azonban csak egyszer találkoztunk. Boldognak láttam, amikor együtt voltak, de ez a szakítást követően sem változott meg. Jól érzi magát, nem szomorkodik, egyébként sem az a típus, akire jellemző lenne a negatív hangulat” – kezdte Dominik.

A fiú hozzátette: a sztárfodrász egyébként is kiegyensúlyozott ember, a boldogságoz nincs szüksége párkapcsolatra, hiszen mindig igyekszik a pozitív dolgokra koncentrálni, és elfoglalni magát. „Ugyanakkor szeret szeretni, és vágyik egy stabil kapcsolatra, de nem mindenáron” – magyarázta Dominik.

„Szereti a szép nőket, nem veti meg a társaságukat. Ám, ha együtt van valakivel, akkor hűséges és megbízható. A szelíd, de talpraesett nők a gyengéi” – folytatta Tamás fia, aki azt is elmondta, közvetlen természete miatt az apja mindig le tudja venni a nőket a lábukról, és mindig igyekszik a kedvükben járni, de a törődést visszafelé is elvárja.

Forrás: Blikk