Zsidró Tamás nem bírja a sokáig tollászkodó nőket
2020-02-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nemrég robbant a hír, hogy Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás összejöttek. Bár kapcsolatukról még nem sokmindent árultak el, annyit lehet tudni, hogy jól megvannak. Zsidró Tamás a minap a Life TV Nyugi köztünk marad! című műsorának vendégeként azonban beavatta néhány dologba a közönségek: kiderült, hogy a sztárfodrász igazi álomférfi, legalábbis ami az együttélést illeti - Zsidró ugyanis a házimunkából is kiveszi a részét.

 

– Nincsenek amúgy ilyen háklijaim. Egy tök jámbor csávó vagyok szerintem. Az együtt­élés sem nehéz velem. Úgymond egy ultra apuka vagyok. Főzök, mosok, takarítok. Nem adom parancsba senkinek, hogy patyolattisztaság és rend fogadjon, mire hazaérek, mert ezeket mind én csinálom. Ha kupi van, akkor saját magamat tudnám elővenni, de ugyebár ilyet nem teszek – mondta Zsidró a műsorban. Mindemellett azonban van egy dolog, amire nagyon ideges: nem szereti, ha egy nő késik, vagy miatta késve kell elindulnia valahova. A Bors erről faggatta a sztárfodrászt.

– A cihelődős nőket egészen egyszerűen nem bírom. Azokat, akik nem tartják tiszteletben az időmet, és állandóan várni kell rájuk – nyilatkozta a lapnak, hozzátéve: ő mindig megtervezi a napját és kínosan ügyel rá, hogy mindenhova pontosan odaérjen. Épp ezért általában motorral közlekedik, nehogy dugóba kerüljön. Azt is elárulta, hogy bizony volt már olyan nővel dolga, aki egyáltalán nem tartotta tiszteletben az idejét, ennek pedig bizony nem lett jó vége.

 

– Nekem volt olyan párom, aki addig-addig tollászkodott, hogy már előre láttam, nem fog elkészülni, ezért otthagytam, és nélküle mentem a találkozóra. Ezt egyfajta nevelő szándékkal tettem, mert hiszem, hogy lehet tanulni az ilyen esetekből, mint ahogyan az illető is tette. Legközelebb már jobban odafigyelt erre – magyarázta Zsidró, aki Várkonyi Andreával kapcsolatban nem akart részleteket mondani, mivel a kapcsolatuk még nagyon friss.

Forrás: Blikk