Pamela Andersonnal sms-ben szakított a férje
2020-02-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Pamela Anderson új házassága nem tartott valami sokáig, párjával 12 nap után mentek szét, viszont most kiderült, milyen részletek állnak a botrányos és az egész médiát megmozgató szakítás mögött.

A legendás, szőke színésznő még január 21-én ment titokban férjhez Jon Peters filmproducerhez, azonban a házasságuk egyáltalán nem tartott sokáig, hiszen a kapcsolatuknak 12 nap után lett vége. A US Magazine most kiderítette, milyen okok álltak a különös és gyors szakítás hátterében, és mint megtudták, Peters sms-ben vetett véget a kapcsolatnak, úgy, hogy ráadásul formálisan nem is voltak együtt, mert a házasságuk igazolásához még szükség lett volna néhány hivatalos dokumentumra.

A szöveges üzenetben a filmmogul azt írja, fantasztikus volt az egész ötlet, de a házasság gondolata megrémiszti. A lap beszámolt a teljes üzenetről:

"Rájöttem, hogy 74 évesen már nyugalmas életre vágyom, nem egy nemzetközi szerelmi ügyre. Emiatt szerintem a legjobb dolog, amit tehetünk, hogy én elköltözöm most és neked is vissza kellene menned Kanadába. A világ tudja, mit tettünk, és most külön utakon kell járnunk. Remélem, meg tudsz bocsátani" – állt az sms-ben.

Az esküvőjük után egy darabig Santa Monicán élvezték egymás társaságát, majd Pamela elköltözött Kanadába. Az sms-re egyébként a Baywatch-sztár egy puszit dobó szmájlival válaszolt, meg egy rövid egysorossal: "Megbocsátok neked!".


Forrás: Blikk