Kreatív ajándékötletek Valentin-napra, ha már unod a virágot!
2020-02-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Vörös rózsa és egy doboz bonbon. Mindkettő szép ajándék, de mindkettő unalomig elcsépelt. Miért ne lehetnél az idei szerelmesek ünnepén kicsit egyedi és más, mint a megszokott? Ez sem kerül többe, még csak nagyobb előkészületet sem igényel, mégis biztos lehetsz benne, hogy erre a napra boldogan fogtok visszaemlékezni még hónapok múlva is!

Ha nincs időd az internetet bújni új ötletekért, akkor jó helyen jársz! Csak olvasd el a tippjeinket, és válaszd ki a leginkább hozzátok illő programot!

1.       Rendeld házhoz a vacsora alapanyagait!

Ma már Magyarországon is működik az a szolgáltatás, amellyel egy komplett vacsorához szükséges összes alapanyagot, előkészítve házhoz viszik, akár több egymást követő napon is. Ha a párod imád a konyhában tevékenykedni, vagy szerettek együtt főzni, akkor remek választás lehet egy ilyen ajándék. Így megspóroljátok a bevásárlást, a sorban állást, és a cipekedést, és több, minőségi időt tölthettek együtt, egy üveg bor mellett beszélgetve pedig a finom vacsora is gyorsan elkészül.

Ezt is olvasd el! 4 tipp, miként segítheti az ajándékozás a párkapcsolat fejlődését?

2.       Bérelj egy luxusautót!

Ha a párod imádja a szép és drága autókat, akkor lepd meg eggyel, legalábbis egy este erejéig! Számtalan cég kínál bérelhető luxusautókat, válaszd ki a kedvenc márkáját, és egy szép kis dobozban add át neki a slusszkulcsot! A siker és az emlékezetes éjszaka garantált!

3.       Szabadulószoba párosban

Szerettek játszani, és rajongtok az izgalmas feladványokért? Akkor az idei Valentin-napon miért ne randizhatnátok egy szabadulószobában? Országszerte számtalan hely közül választhattok, és egy ilyen program révén még egymást is jobban megismerhetitek.

4.       Városnézés segway-en

Kalandvágyók előnyben! Pattanjatok segway-re, és válasszatok a sokféle budapesti városnéző túralehetőség közül. Egy ilyen estén garantáltan olyan nézőpontból csodálhatjátok meg a főváros nevezetes helyeit, ahogyan még sohasem láttátok.

5.       Táncoljátok át az éjszakát!

Ha szerettek táncolni, vagy már régóta tervezitek, hogy megtanuljátok, itt a nagyszerű alkalom. Keressetek egy közeli tánciskolát, vagy táncstúdiót, és válasszátok ki a kedvetekre való műfajt. Ez a program biztosan felébreszti a más szürkülő szenvedélyt is egy kapcsolatban!

Bízunk benne, hogy listánk segít egy szuper program megszervezésében. Ha esetleg mégsem találtál szimpatikus lehetőséget köztük, akkor próbáld átgondolni, hogy mi lenne az a tevékenység, amelyre mindketten vágytok, és amitől egy kicsit más, és egy kicsit több lehet ez az este, mint a többi.