Tóth Gabi az anyaság legnehezebb pillanatairól vallott
2020-02-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Először mutatta meg exkluzív interjúban Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor kislányukat, a decemberben született Hannarózát. Az énekesnő mesélt az anyaság nehezebb pillanatairól, a megváltozott életvitelükről és arról, hogy terhessége utolsó heteiben nagy esély volt arra, hogy kisbabája a vártnál előbb érkezik.

"Nagyon fontosnak tartom, hogy tök őszintén beszéljünk róla, mert ettől lesz csodálatos az egész, a nehézségekkel, a maga valóságával. (...) Nagyon kemény időszak, kvázi a nők is meghalnak és újjászületnek a babával. Érdekes volt átélni, és nagyon hálás vagyok" - árulta el a Mokkában Tóth Gabi.

Az énekesnő őszintén mesélt arról is, hogy orvosa javaslatára lépett ki hamarabb a Sztárban sztár! című műsor élő showjából.

Utólag elmondhatom, hogy el voltak számolva a heteim, illetve volt egy kis veszélye is annak, hogy korábban érkezhet Hanni. Ezért is döntöttem úgy, hogy kiszállok.

 

Tóth Gabi mindemellett a szülőséggel járó nehézségeket sem hallgatta el, elmondta, hogy a hormonális és testi változások miatt kemény időszakokat tudnak a hátuk mögött. Az énekesnő elmondta, hogy hat hét alatt már összeszokott a háromtagú családjuk, ám a kevés alvást nem viselik könnyen férjével.

"Nem véletlenül azért az alvásmegvonással vallattak és kínoztak embereket, tehát nyilván ez az egyik legnehezebb része. De még ez sem, mert én tökre bírom az ilyen négyórás alvásokat, hanem az hogy egy éjszaka mire elalszunk, mindig felkelni és mindig visszaaludni és mindig újra felkelni... Inkább egy csomószor azt csináltuk, hogy nem aludtunk, mert még mindig jobb volt egyáltalán nem aludni, mint állandóan felébredni (...) Hirtelen nagyon ingerszegény lett ez az életvitel, hiszen én is nagyon pörögtem, Gábor is. Kicsit bedepiztünk, összefolytak a nappalok az éjszakákkal. Most kezd kialakulni a rendszer" - tette hozzá Tóth Gabi.


Az énekesnő szerint a gyermekszületés ugyanolyan megismerkedési folyamattal jár együtt, mint bármilyen másik kapcsolat: időt kell adni arra, hogy a szülők és a kisbaba megismerjék egymást.

"Érezzük a szeretetet iránta meg csodáljuk, hiszen az egész maga egy csoda, de azért annak idő kell, amíg az ember megismeri őt és ő is megismer minket." - mondta Gabi.

Tóth Gabi azt is elárulta, hogy szerinte egy kisbaba attól lesz nyugodt és kiegyensúlyozott, ha a szülei megteremtik számára a harmonikus környezetet.

"Ez nagyon múlik a szülőkön is gondolom, nagyon sokat énekelek neki, a Gábor sokat viccelődik vele (...) Nyilván olyan módszereket alkalmazunk, amiben nagyon sokat nevetünk. Ez a legfontosabb szerintem, hogy iszonyat humorral kezeljük."

Elmesélte azt is, hogy nagyon szerencsésnek érzi magukat, ugyanis édesanyjától rengeteg segítséget kapnak a baba körül, így Gáborral is tudnak egymásra is időt fordítani, saját szabadságukat és spontaneitásukat pedig meg tudták tartani.

"Szerintem nagyon fontos, hogy segítséget merjünk kérni" - fogalmazott az interjú végén Tóth Gabi.Forrás: Blikk