A 6 legjobb beauty app, aminek minden nő telefonján ott a helye
2020-02-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Rúzs

Készíts magadnak feltűnő sminket, viselj műszempillát és derékig érő lófarkat. Ezekkel a beauty app-okkal bármit megtehetsz mindenféle kockázat nélkül. Íme az alkalmazások, amelyekkel pillanatok alatt álomnőt szerkeszthetsz magadból.


1. Youcam makeup – Makeover Studio

Ez a szépségprogram az egyik legnépszerűbb, nem véletlenül. Az applikációval, mely kiemelkedő számú alapozó árnyalatot és elképesztő rúzspalettát kínál, pár perc alatt megszerkesztheted a tökéletes sminket.

2. L’Oreal – Makeup Genius App

Ez az ingyenesen letölthető szoftver a L’Oreal kampányfotóit és termékeit kínálja virtuális kipróbálásra. Miután készítettél egy fotót az arcodról, máris belevetheted magad a sminkkánaánba, és kedvedre kísérletezhetsz a legextrémebb rúzsokkal, pirosítókkal, csillámokkal és szemhéjpúderekkel.

 3. Hairstyle makeover

Meguntad régi hajszíned? Váltanál, de félsz, hogy nem fog jól állni? Akkor teszteld ezt az appot, amivel bármilyen frizurát kipróbálhatsz! Megnézheted, illik-e hozzád a tüsi, az ultrahosszú, a loknis vagy a göndör, és érdemes-e hajszínt változtatnod. Fodrász előtt mindenképpen ajánlott.


4. Skinbetter

A Skinbetter egy szuper bőrelemző applikáció, mely hasznos információkkal szolgál bőröd aktuális állapotáról. Azonosítja a legnagyobb bőrhibáidat – a ráncokat, a bőrpírt és a sötét foltokat is –, majd javaslatot tesz, hogy milyen termékekkel lenne érdemes kezelni őket. Az alkalmazás használatához nincs másra szükség, mint hogy készíts egy képet a bőrödről, és töltsd fel az appba. A bőrgyógyászati alaposságú szkennelés után a program számodra megfelelő megoldásokat kínál, árakkal együtt, így kiválaszthatod ideális kozmetikumot. 

5. Perfect 365

Tökéletes Instagram fotót szeretnél? Itt a megoldás! Legyen szó utólagos sminkelésről vagy bőrhiba javításról, ez az app remek választás! Megnézheted, hogy mutatnál nagyobb szájjal, szemmel, piszébb nózival és makulátlan bőrrel. A Perfect 365 applikációval elkészítheted álomnő verziódat.

6. Eyelashes Photo Editor

Napjainkban, amikor nem lehetnek elég hosszúak és dúsak a szempillák, ez az alkalmazás egy igazi jolly joker! Virtuálisan minden kockázat nélkül kipróbálhatod a legextrémebb műszempillákat is. Az alkalmazás fotód feltöltése után lehetővé teszi, hogy különböző formájú és hosszúságú darabokat tesztelj magadon, bónuszként pedig szemöldökformák tucatját is “felpróbálásra” kínálja.

Forrás: Activebeauty