Zsidró Tamás már túltette magát a szakításon
2019-12-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Október végén járta be a sajtót a hír, hogy Zsidró Tamás mesterfodrász és Dobó Kata színésznő útjai három, együtt töltött év után elválnak. Azóta Kata és Tamás is bizonyítékot adott rá, hogy már túl vannak a szakításon, és mindketten élvezik az új életüket – írja a Bors.


Dobó Kata a munkába temetkezett a szakítás után, és mozifilmje, a „Kölcsönlakás” vetítéseivel és népszerűsítésével tölti ideje nagy részét.

A napjai igencsak zsúfoltak, reggel a kislányát iskolába viszi, majd rohan a színházba, amit munkaebédek és megbeszélések követnek, a maradék időben pedig az ország különböző pontjain egyengeti filmje sikerét. Este hazaérve már csak az ágyba van ereje beesni, amit mi sem bizonyít jobban, mint az erről posztolt Instagram-bejegyzése, amelyben azt hangoztatja: imádja az életét.

A mesterfodrász sem szomorkodik otthon a szakítás óta. Nemrég egy divatbemutatón jelent meg, ahol a láthatóan boldog és mosolygós hajszobrász a egy fiatal kísérővel érkezett, 17 éves fiával, Danival.

A fodrász kedélyesen és jókedvűen beszélgetett az egész parti alatt, fiát pedig büszkén mutatta be a barátainak.

Jól vagyok köszönöm . Furcsa egyedül, de ismerkedem a szingli élettel – mesélte jókedélyűen a lapnak Tamás, aki a szakítás részleteiről nem akart beszélni, de megerősítette, hogy Katával jó viszonyban maradtak.

A fiával való kapcsolatáról azonban szívesen mesélt a büszke édesapa:

„Danit a vízilabda mellett érdekli a divat, így szívesen elkísért a bemutatóra. Meg aztán szeret is az öregével lenni. Tök jó, hogy a két nagyobbik fiam már olyan korban van, hogy simán eljönnek velem. Danival ez volt az első ilyen, és nagyon élveztem, hogy elkísért” – zárta a beszélgetést Tamás.


Forrás: Blikk