Zimány Linda nem lát sok esélyt arra, hogy a közeljövőben rátaláljon a szerelem
2023-01-31  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Nem titok, hogy Zimány Linda egy ideje nem él párkapcsolatban, mivel a 36 éves modellt még nem találta meg a nagy Ő. Korábban úgy nyilatkozott, ennyi idősen már csak akkor szeretné felvállalni a párját, ha tényleg komoly a dolog, és már ott van az eljegyzési gyűrű az ujján. Addig viszont nem akar ráfeszülni a családalapítás kérdésére: állítása szerint a napjai amúgy is sűrűek, hiszen 12-14 órában a ruhamárkájával és jogi karrierjének építésével van elfoglalva. Mint kiderült, ebben a kérdésben a családja sem sürgette őt.

„Nagyon szerencsésnek érzem magam, hiszen egy olyan művelt és elvárások nélküli közegben nevelkedtem, amelyben soha nem kerül terítékre olyasmi, hogy bárki szerint hogyan is kéne élnem az életemet. Az ebédlőasztalnál sem a szüleimtől, sem a nagyszüleimtől nem kaptam még meg a jól ismert kérdést: na, Linduskám, hogy állsz a szerelemmel, mikor jön az unoka, vagy a dédunoka?” – mesélte Linda, aki nagyon hálás ezért, és nem érzi úgy, hogy csalódtak volna benne.

„Éppen ezért nem érzem úgy, hogy a nemrégen elhunyt nagypapámnak csalódást okoztam volna azzal, hogy nem táncolhatott az esküvőmön, vagy nem tarthatta kézben a dédunokáját. Persze, a kérdéseket megkapom másoktól. Megesik, hogy önjelölt nagymamák lépnek oda hozzám, majd faggatnak arról, miért nem vagyok még házas, miért nincs még gyermekem” – fejtette ki a szőke szépség.

Linda szerint a nők nem egyformák, nem gondolkodnak egyformán arról, mikor optimális számukra a családalapítás, valamint a gyermekvállalás. Ő korábban, húszévesen is úgy gondolta, közel a negyvenhez lesz belőle feleség és anyuka, mivel akkoriban még nem érezte késznek magát erre.

„Én úgy döntöttem, hogy először karriert építek, és bár tudom, hogy sokan vannak, akik szerint ez így nem helyes, de az én cipőmben én járok, vagyis csak én dönthetek az életem alakítása felől. Megértem azt is, ha valaki fiatalon szeretne édesanya lenni, hát, értsék meg azt is, ha valaki másképp dönt. Nálam a karrier már rendben van, ezért természetesen vágyom a családalapításra” – jelentette.

Linda nem tud azonosulni azokkal, akik az életük minden pillanatáról posztot készítenek, ezért nem beszél annyit a magánéletéről, hanem inkább megéli a pillanatokat. Most viszont kitért arra is, miszerint él-e még benne az a remény, hogy rátalál az igazi.

"Maradjunk annyiban, hogy én örökre szingli maradok, akkor is, ha nem! Akkor sem fogok a sajtóhoz rohanni, ha történetesen szerelmes leszek és családot alapítok. Egyszer csak szülök egy gyermeket és jó napot!"– mondta a Borsnak.