Csuti új párkapcsolatáról vallott
2023-01-31  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Csutira, miután tavaly novemberben véget a kapcsolata Szorcsik Vikivel, újra rátalált a szerelem. Bár nyilvánosan egyelőre még nem jelent meg a pár együtt, kiderült, hogy az új párja Sudár Bianka, aki több szépségversenyen is szerepelt már.

Most azonban a kétgyermekes influenszer apuka Instagram-oldalán válaszolt őszintén a rajongók kérdésérire. Nem meglepő módon sokaknak fúrta az oldalát a kíváncsiság az új szerelemmel kapcsolatban, így a legtöbb kérdés ezzel kapcsolatban érkezett. A 24 órán át elérhető Instagram-történetében elárulta, hogy bár egyelőre nem terveznek közös szereplést, sem közös képet feltölteni, nagyon jól megvannak együtt.

Egy másik érdeklődő azzal kapcsolatban kérdezte, hogy mióta vannak együtt, és gyerekek hogyan fogadták az új barátnő érkezését, mire Csuti a következőt árulta el:

"Két hónapja lassan és a gyerekeim nem ismerik"

A friss kapcsolatot azonban nem minden követője nézi jó szemmel, hiszen legutóbbi posztja alatt megjegyezték, hogy talán kicsit többet kellene várnia mielőtt újabb barátnőkről ad hírt az oldalán.