Szerelme megkérte Agárdi Szilvi kezét
2023-01-31  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Agárdi Szilvi a felhők felett jár három méterrel, amióta együtt van a kedvesével, Gergővel. A fiú mindenhova elkíséri a lányt, annyi időt töltenek egymás társaságában, amennyit csak tudnak, sőt még közös hobbijuk is van. Az énekesnő boldogan számolt be a nagy hírről: párja letérdelt elé lovaglás közben, hogy feltegye neki azt a bizonyos kérdést.

Agárdi Szilvi annak ellenére, hogy a születése óta látássérült, nem szeretne kimaradni semmiből, így próbálja úgy élni az életét, mint bárki más. Egy ideje már hobbiszinten tereplovaglással kapcsolódik ki, amiben a párja, Czerődi Gergő is támogatja, sőt olykor közösen pattannak lóhátra, hogy minőségi időt töltsenek el együtt.

A fiatalok egy éve alkotnak egy párt, viszont az énekesnő korábbi elmondása szerint nem akar semmit elsietni, mivel régebben már csalódnia kellett a szerelemben. Hangsúlyozta: nagyon szeretik egymást és mindenben biztosra akarnak menni. Nagyon úgy néz ki, hogy mostanra már teljesen harmonikus párkapcsolatban élnek, hiszen nemrég egy igazán különleges élményben volt része az előadónak: Gergő letérdelt előtte egy lovaglás alkalmával és megkérte a kezét. Kell ennél romantikusabb?

"2023.01.28. Az én drága Gergőkém megkérdezte, hogy vele élnék-e egy örök életen át"- lelkesedett a hivatalos Facebook-oldalán Szilvi.