Zámbó Krisztián készen áll a családalapításra
2024-01-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Idén már az esküvőre és a családalapításra is készen állnak.

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsi már több mint tizenkét éve vannak együtt, amely idő alatt többször is szakítottak és kibékültek, s az énekes újra és újra megkérte kedvese kezét. Tavaly azonban – három eljegyzés után – eldöntötték, hogy hivatalosan is összekötik az életüket, és úgy tűnik, komolyan elkezdték tervezni a közös jövőjüket.

2023 nyarán azt sem tagadták, hogy szeretnének kisbabát, de hogy mikor, azt magánügynek tekintik, így nem szívesen beszélnek róla másoknak.

Kinek mi köze hozzá? Krisztián jobban szeretett volna babát korábban is, én talán egy-két éve érzem azt, hogy készen állok rá. Viszont nem szeretem, ha kívülálló erről kérdez, mert úgy érzem, nincs helye a kérdésének egy ilyen intim témában

– fogalmazott akkor Zsuzsi.

Bár a sztárpárt mérhetetlenül bosszantja, hogy folyamatosan az esküvőjükről és a családalapításról kérdezik őket, Zámbó Krisztián most elárulta, úgy érzi, már ketyeg a biológiai órája, és nem túl sok ideje maradt, ezért már készen állna az apaságra.

„Hamarosan negyvennégy éves leszek. Nem tudnék és nem is szeretnék már belekezdeni egy új kapcsolatba. Az én környezetemben ugyanis szinte mindenki nagyon fiatalon vált szülővé, nekem azonban eddig nem adatott meg ez a csoda. Reméljük, a közeljövőben már én is megtapasztalhatom az apai örömöket, de nyilván semmit nem szeretnék Zsuzsira erőltetni.

Mindenesetre a biológiai órám ketyeg, úgyhogy nincs túl sok időm. Még idén jó lenne megállapodni és gyereket vállalni. Rajtam nem múlik! Gyakorlatilag már tizenhárom éve készen állok a családalapításra

– jelentette ki Krisztián, akivel ellentétben a menyasszonyát, Takács Zsuzsit csupán az utóbbi időben kezdte el foglalkoztatni az anyaság gondolata.

„Meg kellett érnem Krisztiánhoz, fel kellett nőnöm a feladathoz. Eddig én is gyereknek éreztem magam, de az utóbbi egy évben egyre inkább foglalkoztat a szülővé válás. Persze, előtte még jó lenne összeházasodni és saját lakásba költözni. Szeretnénk biztos anyagi és érzelmi hátteret biztosítani a leendő gyerekünknek! – fogalmazott Zsuzsi.

Jóllehet a sztárpár kapcsolata sokak szerint viharos, ők mégsem érzik soknak a három-négy mosolyszünetet. Korábban azt is elárulták, mi a titka a szerelmüknek.

„Zsuzsi az életem párja. Életemben csak hosszú távú kapcsolataim voltak. Valóban voltak olyan fázisaink, amikor úgy éreztük, szünetre van szükség. Lehet, hogy ez a titka a mi kapcsolatunknak, bár az, amikor külön vagyunk, nem jelenti azt, hogy én csajozom, Zsuzsi pedig pasizik – mondta Krisztián.