Mi van Stana Alexandra és Marics Peti között?!
2024-01-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Stana Alexandra egy interjúban beszélt őszintén a magánéletéről, illetve arról, hogy idén azt érzi, nem fér bele az életébe egy párkapcsolat, ezért inkább a karrierjére fókuszál. A táncosnő arra is őszintén válaszolt, mi van köztük Marics Petivel.

Stana Alexandra azt is elmondta, hogy az édesanyjával – aki ott elismert koreográfus és balettművész volt – annak idején Nagyváradról költöztek Budapestre. Kiderült, hogy Stana Alexandrát nem táncosnak szánta az édesanyja, de végül ő is belátta, hogy ez számára a legjobb út. A táncosnő őszintén vallott arról is, amikor 9 éves korában az édesapját elveszítette egy autóbalesetben.

„Szükségem volt szakember segítségére, hogy valahogy megpróbáljam elfogadni ezt a tragédiát. De azt hiszem, apukám halálát teljesen sohasem fogom feldolgozni”

– nyilatkozta a népszerű táncosnő.

Alexandra azt is elárulta, hogy valójában milyen kapcsolat fűzi Marics Petihez, akivel a 2023-as Dancing with the Stars című műsorban a második helyig meneteltek.

Petivel egy nagyon szoros barátság szövődött közöttünk. Örökre összekötnek a közös élmények, az, ahogy együtt sírtunk, együtt nevettünk, nagyon erős köteléket teremtett

– mesélte.

A táncosnő azt is elmondta, hogy az idei évben a karrierjére szeretne fókuszálni, és nagy vágya az is, hogy a műsorvezetésbe is belekóstolhasson. Hozzátette: az sem áll tőle távol, hogy egyszer anyuka legyen, de jelen pillanatban nem ez a prioritás nála.

„Sok idő kell, hogy valakiben igazán megbízzak, esélyt adjak. Idén messziről kerülöm a párkapcsolati témát, egyáltalán nem vagyok nyitott. Minden jel arra mutat, hogy most a munka az én utam”

– mondta Alexandra, aki sok ideig élt párkapcsolatban Köcse György táncossal, majd az esküvőre is sor került, de nem sokkal később elváltak útjaik. Ezt követően Meggyes Dávid volt a párja, akivel 2023 év végén érhetett véget a párkapcsolatuk.