Young G Béci a családját hátrahagyva költözött külföldre
2023-06-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Young G Béci másfél hónapig lesz távol a családjától, akik egyelőre jól viselik azt, hogy nincs mellettük az édesapa. Felesége, Mészáros Norina arról is beszámolt, hogy később lehet, hogy külföldre költöznének.

Young G Béci 10 nappal ezelőtt jelentette be, hogy hosszabb időre elbúcsúzik a családjától, és a tengerentúlra repül, mert egy nem mindennapi lehetőséget kapott. Néhány hétig Kanadában fog élni és klubokban ad majd koncertet a helyieknek. Felesége, Mészáros Norina és a kislányai, Napsugár és Rebeka viszont Magyarországon maradtak, párja pedig kérdezz-felelekben válaszolta meg az Instagram-sztorijában, hogy bírják az egyedüllétet az édesapa nélkül.

Én MÉG jól... mert az utóbbi időben minden hülyeségen összevesztünk, szerintem jót tesz a távolság és az idő a kapcsolatunknak! Neki nehezebb sokkal. Rebe mindig mutatja, hogy apa repül... Rengeteget kamerázunk, és olyan ügyesen felfogta a babám, hogy apa elment

– magyarázta az anyuka, majd így nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy megromlott-e a kapcsolatuk:

– Na-na, minden happy, nem elválni készülünk! Egy egészséges kapcsolatban vannak viták, ez normális dolog! Sokat voltunk együtt az utóbbi időben, stresszes heteink voltak és mindenért beszóltunk a másiknak. Most ez a másfél hónap különlét megerősíti a kapcsolatunkat. Csak leírom nektek, hogy nálunk is van néha vita vagy hullámvölgy – hangsúlyozta Norina, és megemlítette, lehet, hogy külföldre költöznének.

"Nekem rengeteg rokon kint él és intéztek neki fellépéseket, plusz gondolkodunk, hogy egyszer kiköltözünk és felméri a terepet! Azért nem mentünk vele, mert Rebe bölcsis, nem akartam megszakítani, én meg edzek, rengeteg dolgom van! Csupán ennyi az ok" – ecsetelte a követőinek.