L.L. Junior rajong a kislányáért
2023-06-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

L.L. Junior szívhez szóló sorokkal írta le, milyen kapcsolatot ápol a kislányával. Lilikét úszni tanította tegnap az édesapa.

L.L. Junior köztudottan rajong a gyermekeiért, és semmi pénzért nem cserélné el azokat a pillanatokat, amelyeket velük tölthet. Bár két más-más kapcsolatából született Lacika és Lilike, az előadó rendkívül hálás azért, hogy milyen jóban van egymással a két gyermeke. A kisfia igazi testőrként óvja a kislányát, figyel és vigyáz rá minden percben, amikor vele van.

Juniorék tegnap apa-lánya napot tartottak Lilikével: a medencében játszottak. A büszke édesapa úszni is tanította a kislányt, miközben ő hason feküdt a vízen. A medencés bulijukról több fotót és videót is megosztott, amelyeken jól látszik, mennyire csillog a szeme a gyermeke közelében. A bejegyzésben érzelmes sorokkal írta le, milyen a kapcsolata a kislányával.

A szeretet apa és lánya között örökké tart. Nincs másik olyan tisztán angyali szeretet, mint amit egy apa érez a lánya iránt. A feleségünket vágyakozva szeretjük, a fiainkat ambícióval, de amit a lányaink iránt érzünk, arra szavak nincsenek. Joseph Addison

– írt egy találó idézetet.