Xantus Barbara távkapcsolatban él a szerelmével
2019-09-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem A színésznő nemrégiben ünnepelte az 52. születésnapját, amelyen a párja nem tudott jelen lenni, így csupán szűk családi körben köszöntötték fel.

Xantus Barbara

Most minden tökéletes Xantus Barbara életében, egyre szorosabb a kapcsolat közte és lánya között, válása után két évvel pedig a szerelem is újra rátalált, ráadásul egy 16 évvel fiatalabb férfi képében. Új párjával azonban jelenleg távkapcsolatban élnek.

„Jól vagyunk, minden rendben velünk. Most külföldön él a munkája miatt, de nem kívánok többet beszélni róla” – mondta titokzatosan a Borsnak Barbara.

Xantus Barbara

Mint korábban elárulta, új párja mellett felhőtlenül boldognak érzi magát, hiszen Balázs és Panna is hamar jó kapcsolatot tudtak kialakítani vele. Barbara munkáját elnézve, egy nehéz nyár van mögötte, és ez a hajtás az ősszel sem ért véget.

„Egész nyáron végig játszottam, most pedig sztepptáncot tanulok a következő darabunkra. Nem mondom, nem egyszerű. A színház mellett még a diplomamunkámra is jut időm. Nincs megállás, nem sokat pihenek. De ez az én életem, addig kell csináljam, ameddig tudom” – tette hozzá boldogan Xantus Barbara.

Forrás: Blikk