VV Zsófit 6 hónapos terhesen hagyta el a párja
2023-06-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Szabó Zsófia, akit csak VV Zsófiként ismert meg az ország, hat hónapos terhesen maradt egyedül, ugyanis a kislánya édesapja elhagyta. Az egykori valóságshow-sztár most őszintén vallott a nehézségeiről.

A fiatal édesanya még a ValóVilág 4-ben tűnt fel, majd énekesnőként próbált érvényesülni, ám később eltűnt a nyilvánosság elől, és csak nagyon ritkán nyilatkozik. Zsófi most az RTL Fókusz című műsorában kivételt tett.

Voltak itt kemény pillanatok. Azért, ahol most vagyok, nagyon sokat küzdöttem mentálisan, hogy ebbe ne reccsenjek bele

– vallotta be az egykori villalakó.

A fiatal édesanya 6 hónapos terhesen maradt egyedül több mint 2 évvel ezelőtt. Természetesen ő is félt, de minden nap küzdött a kiegyensúlyozott életért. Kiderült, beszélt a párjával, de nem jutottak dűlőre így egyedül neveli a kislányát, ám szerencsére van mögötte egy támogató közeg.

„Nálunk nagyon erős a családi összetartás, ők végig mindig mellettem álltak. Felkerestem egy pszichológust is”

– tette hozzá Zsófia.

Az egykori valóságshow-sztár elmondta, semmit sem bánt meg, és a kislánya előtt sem szégyell semmit, de sokat változott, amióta édesanya lett. Mostanra sokkal érzelmesebbnek tartja magát.

Régen egy tök kemény nő voltam, nem sírtam semmin, most meg mindenen elsírom magam

– nyilatkozta Zsófi, aki egy új szerelemre is nyitott lenne, de a bizalom nehezebb kérdés számára a csalódása miatt.

A fiatal anyuka azt is elmondta, hogy nyitott lenne az újabb gyerekre is, mert nagy családra vágyik. Az egykori realityszárnak azonban lett egy új szerelme is, méghozzá a munkája: a fiatal édesanya ma már kozmetikusként keresi a kenyerét.