VV Márió romantikus üzenete VV Lissza felé
2023-03-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Mint már megírtuk, VV Márió maradt alul a ValóVilág szombati párbaja során VV Melinával szemben. A fiú a villa falain belül találta meg azt a lányt, akit már évek óta keresett: VV Lisszát. Azt hitte, már nem tud többé szerelmes lenni, de a szőkeség megmutatta neki, hogy ez nem így van.

A kedd esti adás során levetítették a bent maradt játékosoknak a kiesett versenyzők búcsúüzeneteit, amikor is Márió – természetesen – Lisszától köszönt el. Nem is akárhogyan, hiszen a búcsúja rendkívül romantikusra sikerült:

„Szia, szerelmem! Ha ezt a videót látod, akkor sajnos kiestem. Kint megvárlak, nem kell félned, mert tudom, hogy ettől félsz. Nincs az az Isten, hogy nekem más lány kéne, vagy más nő kellene. Amiket mondtam neked, akármennyire is veszekszünk, akármennyire is vagyunk hevesek egymással szemben, akármennyire vagyunk idegesek egymásra, egyek vagyunk” – kezdte szívhez szóló üzenetét, majd így folytatta:

Van, hogy fennhangon, van, hogy csúnyán beszélek veled, ezeket mind-mind sajnálom, mind-mind megbántam, és nagyon hálás vagyok ennek a játéknak, hogy megismertelek téged. Azt a kislányos, bűbájos mosolyodat. Ezt az érett nőt, aki igenis egy nő, de benne mégis egy kislány. Szeretlek. Szerelmesen

– zárta a szavait, amiket Lissza könnyezve hallgatott végig.