Újra egymásra talált L.L. Junior és Dárdai Blanka
2023-03-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Hosszú idő után újra együtt a sztárpár. Dárdai Blanka, Junior fiatal szerelme bebizonyította, hogy képes a világ másik oldalára is elutazni azért, hogy a párjával lehessen. De legalább Dominikáig biztosan, ugyanis egy romantikus közös képet osztottak meg az egzotikus helyszínről.

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, a magyar rapper teljes elvonulásra vágyott, hogy a körülötte kialakult feszült helyzetből kiszabaduljon, így február elején hosszabb időre az egzotikus Dominikába utazott, hogy ott fújja ki a gőzt. Azonban ez azzal járt, hogy külön kellett tölteni az időt új párjától, Dárdai Blankától.

Néhány napja azonban felröppent a hír, hogy a fiatal énekesnő Junior után utazott, a kedd este megosztott fotói alapján pedig egyértelművé vált, hogy ő is Dominikán tartózkodik, ahol őt és Juniort Lakatos Márk egy finom vacsorával várta.

Ezután a szerelmesek egy romantikus közös képpel mutatták meg a nyaralás szerelmes pillanatait. A Blanka által megosztott, 24 óráig elérhető Instagram-történetben jól látható, hogy szorosan egymás karjaiba bújva, nagy boldogságban töltik a pihenés önfeledt perceit Juniorral.

Maga Mr. Ragamoffin pedig a saját közösségi oldalán osztott meg több közös fotót is fiatal szerelmével: